Save the date: Dé fancy fair in De Wilbert 25 augustus a.s.

17 juli 2018

Dé grote fancy fair van De Wilbert komt er weer aan! Door de grote prijzen, unieke spellen, veel vermaak voor jong en oud én het grootste terras van Katwijk, is de fancy fair uitgegroeid tot een echt familie-evenement, waar je op z’n minst eventjes langs moet zijn gegaan. Op 25 augustus a.s. pakt De Wilbert groots uit.

De editie van 2018 wilt u niet missen. Het wordt een mix van vertrouwde elementen en verrassende nieuwe onderdelen. Zo is er het rad van avontuur, het populaire enveloppenspel, live-muziek en live-cooking op de barbecue in de binnentuin, een bloemen- en plantenmarkt, kraampjes met boeken en elpees, elektra, servies, curiosa, speelgoed, tweedehands kleding, meubilair en ga zo maar door. De kids kunnen zich laten schminken en er is ondermeer een springkussen, onze pony Kitty, popcorn en suikerspinnen.

Loten voor de grote loterij zijn vooraf verkrijgbaar bij de receptie en bar in De Wilbert. De opbrengst gaat naar de eigen goede doelenvereniging van De Wilbert: de SRAW, die het leven van de bewoners van De Wilbert een beetje mooier en gezelliger maakt. Vanaf 9 uur is iedereen van harte welkom en om15.30 uur sluiten we de dag af met de trekking van de loterij. Komt u ook?