Hulp bij het huishouden

Hulp in de huishouding nodig? Bij onze partner Meerzorg kunt u rekenen op een vaste, betrouwbare hulp die bij u past. Op de dagen dat u het uitkomt. Voor ons gaat huishoudelijke hulp verder dan alleen schoonmaken. Ook een goed gesprek vinden wij vanzelfsprekend.

Zoals u het wenst

De hulp kan u ondersteunen bij zeer uiteenlopende huishoudelijke taken. Denk aan stofzuigen, ramen zemen, afwassen en de was doen. U bespreekt zelf met de hulp welke werkzaamheden gedaan worden en op welke dagen.

Wij zorgen ervoor dat de hulp betaald wordt en u krijgt maandelijks een factuur van ons. Zo is het altijd goed geregeld!

Kosten huishoudelijke hulp

De huishoudelijke hulp die voor u wordt ingezet, kost u € 21,25 per uur. Minimale afname: 3 uur.

Ledenvoordeel

Bent u lid van Marente, dan krijgt u korting en betaalt u € 20,25 per uur.

Door een tekort aan huishoudelijke hulpen kan onze partner Meerzorg op dit moment geen aanvragen in behandeling nemen. Zij zijn druk bezig met werven van huishoudelijke hulpen en hopen u zo snel moeglijk van dienst te kunnen zijn. 

Informatie

Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Marente via tel. 071 409 32 78 of gebruikmaken van het aanmeldformulier. Uw gegevens worden doorgegeven aan de dienstverlener en zij nemen vrijblijvend contact met u op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak.  

Meerzorg heeft ook een eigen website www.meerzorg.nu.

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Aanhef*