Tapijt- en meubelreiniging

Uw tapijt en meubels bepalen in belangrijke mate de sfeer en kleur in huis. Die wilt u natuurlijk graag zo goed mogelijk houden, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Koffie omgestoten, rode wijn gemorst, etensvlekken op de bank... u kent het vast wel. Gelukkig hoeft u met deze service niet gelijk alles nieuw te kopen.

ChemDry

ChemDry werkt met veilige, effectieve onderhoudsmiddelen en volgens de allernieuwste methodes. Hierbij wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijke producten, die onschadelijk zijn voor mens en dier. De unieke ChemDry methode werkt met koolzuurbelletjes in plaats van zeep. Hierdoor blijven er geen zeepresten achter, waardoor een snelle hervervuiling wordt voorkomen. Uw tapijt is binnen twee uur droog en u hoeft niet de hele huiskamer leeg te halen.

Mogelijkheden

Alle zachte vloeren kunnen worden gereinigd door ChemDry. Van het verwijderen van moeilijke vlekken tot het compleet reinigen van oppervlaktes. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Totaalonderhoud tapijt
  • Totaalonderhoud gestoffeerde meubelen
  • Beschermlaag aanbrengen
  • Vlekverwijdering
  • Deelreiniging op plaatsen die intensief belopen worden
  • Antibacteriologische behandeling (gezondheidsbevorderend!)
  • Antistatisch maken van vloerbedekking
  • Onderhoud en bescherming van meubelen

Iets voor u?

Deze service is geschikt voor iedereen die de originele kleur en sfeer in huis terug wil. De service is ideaal voor mensen met een allergie en/of ademhalingsproblemen. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat na een (goede) tapijtreiniging de lucht duidelijk minder bacteriën bevat en dus zuiverder is.

Kosten

De basisprijs voor tapijtreiniging bedraagt € 8,- per m2 met een minimumprijs van €179,-. Exacte tarieven zijn echter afhankelijk van het soort meubelen en/of tapijt en de oppervlakte.

Ledenvoordeel

Op vertoon van uw ledenpas krijgt u 10% korting op de tarieven. Een extra voordeel is dat u geen voorrijkosten betaalt en garantie krijgt op de werkzaamheden.

Informatie/aanmelding

Voor meer informatie of aanmelden kunt u op maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur contact opnemen met Marente via telefoonnummer  071 409 33 33 of gebruik maken van het aanmeldformulier. Uw gegevens worden doorgegeven aan de dienstverlener en zij nemen vrijblijvend contact op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Kijk ook eens op op www.chemdry.nl. Als u direct contact opneemt met Chemdry, vergeet dan niet te melden dat u lid bent van Marente en recht heeft op het ledenvoordeel.

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Aanhef*