Marente Hiphop

Ga met uw tijd mee en leer de hipste dansmoves tijdens de cursus 'Marente Hiphop'. Losgaan op stevige beats is niet alleen voor de jeugd weggelegd.

Nooit te oud voor hippe dansmoves

Onder leiding van een dansdocent van Sportief Plus maakt u kennis met een nieuwe wereld van muziek en bewegen. Er wordt gewerkt aan hiphopmoves, maar u krijgt ook kracht- en stabiliteitsoefeningen.  Daarnaast is er aandacht voor muziekbeleving en de lifestyle van hiphop.

Gratis workshop Marente Hiphop

Gaat u ook de uitdaging aan?

Veel enthousiaste deelnemers volgen al wekelijkse lessen. Doet u ook mee? Marente geeft de Marente Hiphop cursus in samenwerking met Sportief Plus en Vegro.

Locatie en tijd

  • Lisse, Vennestraat 13: start hij voldoende animo
  • Katwijk, Steenbakkerstraat 1D: vrijdag van 9.30 - 10.30 uur
  • Oegstgeest, Pr. Kennedylaan 141: vrijdag van 11.15 - 12.15 uur

Kosten en vergoeding

De cursus wordt aangeboden in series van 12 lessen. De kosten zijn voor leden €110,00 en voor niet leden €140,00. Zorg en Zekerheid vergoedt de kosten geheel of gedeeltelijk tot een maximum van €115,00 tot € 150,00 per jaar, afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Bent u elders verzekerd, informeert u dan bij uw zorgverzekeraar of u voor een vergoeding in aanmerking komt. 

Informatie

Voor meer informatie of aanmelden kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Ledenservice Marente via telefoonnummer  071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Aanhef*
  2. Automatische incasso
  3. Voorwaarden*