Marente Hiphop

Ga met uw tijd mee en leer de hipste dansmoves tijdens de cursus 'Marente Hiphop'. Losgaan op stevige beats is niet alleen voor de jeugd weggelegd.

Nooit te oud voor hippe dansmoves

Onder leiding van een dansdocent van Sportief Plus maakt u kennis met een nieuwe wereld van muziek en bewegen. Er wordt gewerkt aan hiphopmoves, maar u krijgt ook kracht- en stabiliteitsoefeningen.  Daarnaast is er aandacht voor muziekbeleving en de lifestyle van hiphop.

LIVE

Onze hiphoppers gaan met hun tijd mee. Ze leren niet alleen de hipste moves, maar volgden ook nog eens de laatste lessen LIVE via het youtube kanaal van Ledenservice Marente. Dans thuis ook mee met Esli en de jarige Marloes. In september gaan we weer op de locaties aan de slag. 

De Marente Hiphop Party was een groot succes!


Gaat u ook de uitdaging aan?

Veel enthousiaste deelnemers volgen al wekelijkse lessen. Doet u ook mee? Marente geeft de Marente Hiphop cursus in samenwerking met Sportief Plus en Vegro.

Locatie en tijd

  • Lisse, 't Poelhuys, Vivaldistraat 4: maandag van 15.00 - 16.00 uur
  • Katwijk, Steenbakkerstraat 1D: vrijdag van 9.30 - 10.30 uur
  • Oegstgeest, De Voscuyl 36: vrijdag van 11.15 - 12.15 uur
  • Sassenheim, Menneweg 107: maandag 13.15 - 14.15 uur
    Wanneer cursussen vol zijn doen wij ons best extra uren in te plannen, neem gerust contact met ons op.

Kosten en vergoeding

De cursus wordt aangeboden in series van 12 lessen. De kosten zijn voor leden €110,00 en voor niet leden €140,00. Bij minder lessen wordt de prijs aangepast. Zorg en Zekerheid vergoedt de kosten geheel of gedeeltelijk tot een maximum van €115,00 tot € 150,00 per jaar, afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Bent u elders verzekerd, informeert u dan bij uw zorgverzekeraar of u voor een vergoeding in aanmerking komt. 

Informatie

Voor meer informatie of aanmelden kunt u op werkdagen tussen 08.30-16.30 uur contact opnemen met Ledenservice Marente via telefoonnummer  071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Aanhef*
  2. Automatische incasso*
  3. Voorwaarden*