Taxi service

Bent u niet in de gelegenheid om met eigen vervoer of openbaar vervoer te reizen en/of wilt u comfortabel op uw bestemming aankomen? Reis dan voordelig met Taxi Brouwer. U hoeft alleen maar in te stappen als een luxe taxi voor komt rijden. De ervaren, servicegerichte chauffeur van Taxi Brouwer zorgt dat u vlot en veilig vervoerd wordt en op tijd uw bestemming bereikt. 

Vervoersmogelijkheden

Wilt u een taxi of taxibus reserveren in de regio Duin- en Bollenstreek? Dan bent u bij Taxi Brouwer aan het juiste adres. Op basis van de datum, het gewenste tijdstip, het vertrekadres, het aantal passagiers en de bestemming regelen zij professioneel taxivervoer.

 

Speciale diensten

Naast regulier taxivervoer per luxe taxi of taxibusje heeft Taxi Brouwer verschillende vormen van speciale dienstverlening, zoals rolstoelvervoer of groepsvervoer. De minibusjes zijn ingericht voor vervoer van groepen tot maximaal 8 personen. De taxi's en minibusjes zijn heel comfortabel en hebben bijna allemaal een lage instap, zodat ook mensen die niet goed ter been zijn er gemakkelijk in en uit kunnen komen. 

Informatie

Kijk voor meer informatie op: www.taxibrouwer.nl

Taxivervoer regelen

Zoekt u taxivervoer? Of heeft u speciale wensen? Neem dan rechtstreeks contact op met Taxi Brouwer via telefoonnummer 071 - 36 11 000 of stel uw vraag online

Ledenvoordeel

Op vertoon van uw ledenpas krijgt u 10% korting op de meterprijs. De korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen bij Taxi Brouwer. Tip: vraag bij reservering naar een inschatting van de kosten, zo weet u waar u aan toe bent.

Voordelig naar uitstapjes van Ledenservice Marente

Heeft u zich aangemeld voor één van de Marente-uitjes, zoals de rondvaart of een ledenbarbecue? Dan bent u bij Taxi Brouwer nog voordeliger uit. U profiteert dan van 30% korting op uw taxirit. Geef bij uw uitstapje aan dat u gebruik wilt maken van deze service. 

Word  lid van Marente