Oud Bijdorp in Voorschoten

Welkom bij Oud Bijdorp

Verzorgingshuis Oud Bijdorp is een bijzondere locatie, fraai gelegen in een rustieke omgeving binnen de bebouwde kom van Voorschoten. Oud Bijdorp lijkt geen 'gewone' zorglocatie en dat is het ook niet: het sprookjesachtige klooster is prachtig. Er wonen ongeveer 55 mensen die zorg ontvangen, waarvan nog een klein deel bestaat uit zusters en paters. Kom gerust eens kijken!

Vriendelijke groet,

Renate Claassen,
locatiemanager Oud Bijdorp

Advies & rondleiding

Zoekt u een geschikte woonzorglocatie voor uzelf of voor uw naaste? Onze zorgbemiddelaars helpen u graag. Kosteloos en vrijblijvend. Een rondleiding is ook mogelijk.

071 409 33 33
zorgbemiddeling@marente.nl

Kom vrijwilligen

Kom vrijwilligen

Vrijwilligers zorgen vaak voor dat beetje extra wat de dag bijzonder maakt. Je doet iemand écht een plezier en het is nog leuk en afwisselend ook. Zet je beste beentje voor en kom vrijwilligen! 

Bekijk wat je kunt doen

Prezo keurmerk

Oud Bijdorp heeft het Prezo-keurmerk. Wij zijn trots op deze bevestiging van de kwaliteitszorg die wij aan onze bewoners geven.

PREZO keurmerk geldt voor alle locaties van Marente.jpg

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFrankelandgroep is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Locatie Oud Bijdorp

Veurseweg 3
2251 AA Voorschoten

Telefoon 071 560 25 60
renate.claassen@marente.nl