Notaris aan huis

Kan ik iemand machtigen om mijn zaken te behartigen als ik daar zelf niet meer toe in staat ben? Wat gebeurt er met mijn sieraden en familiestukken na mijn overlijden? Wie regelt mijn uitvaart? Wie wikkelt mijn nalatenschap af? Hoe kunnen mijn kinderen erfbelasting besparen?

Met deze en andere vragen kunt u allemaal bij een notaris terecht. In een gesprek kan hij op al deze punten helderheid geven. De notaris kan uw wensen vastleggen. Dat geeft u rust en uw familie duidelijkheid.

Notaris bezoekt u thuis

Wanneer u door uw persoonlijke omstandigheden niet in staat bent een bezoek aan een notariskantoor te brengen bieden onze samenwerkingspartners uitkomst. BMS Netwerk Notarissen uit Leiden en Verhees Notaris uit Katwijk bieden een bezoekservice aan huis voor bijvoorbeeld persoonlijk advies op het gebied van erfrecht en schenkingen en voor het opstellen van uw testament of algehele volmacht.

Ledenvoordeel

Leden van Marente ontvangen op vertoon van hun ledenpas 15% korting op het reguliere uurtarief voor familierecht zaken. Reiskosten zijn tot 10 km vanaf het notariskantoor eenmalig inbegrepen.

Informatie/aanmelding

Voor meer informatie of aanmelden kunt u op maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur contact opnemen met Marente via telefoonnummer  071 409 33 33 of gebruik maken van het aanmeldformulier. Uw gegevens worden doorgegeven aan de dienstverlener en zij nemen vrijblijvend contact op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Kijk ook eens op de websites van BMS Netwerk Notarissen en Verhees Notarissen. Als u direct contact opneemt, vergeet dan niet te melden dat u lid bent van Marente en recht heeft op het ledenvoordeel. Uw gegevens worden doorgegeven aan de dienstverlener en zij nemen vrijblijvend contact met u op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak.  

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Aanhef*