Notaris aan huis

Kan ik iemand machtigen om mijn zaken te behartigen als ik daar zelf niet meer toe in staat ben? Wat gebeurt er met mijn sieraden en familiestukken na mijn overlijden? Wie regelt mijn uitvaart? Wie wikkelt mijn nalatenschap af? Hoe kunnen mijn kinderen erfbelasting besparen? Bij deze en andere vragen kun je bij de notaris terecht. Deze kan je wensen vastleggen. Dat geeft rust en duidelijkheid.

Onze samenwerkingspartners BMS Netwerk Notarissen uit Leiden en Verhees Notaris uit Katwijk bieden een bezoekservice aan huis voor bijvoorbeeld persoonlijk advies op het gebied van erfrecht en schenkingen en voor het opstellen van een testament of algehele volmacht.

Ledenvoordeel

15% korting op het reguliere uurtarief voor familierecht zaken. Reiskosten zijn tot 10 km vanaf het notariskantoor eenmalig inbegrepen.

Aanmelding/informatie

Na aanmelding via het aanmeldformulier worden je gegevens doorgegeven aan de dienstverlener. Zij nemen vrijblijvend contact op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak. Voor vragen is Ledenservice Marente bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur via telefoonnummer  071 409 33 33. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Kijk ook eens op de websites van BMS Netwerk Notarissen en Verhees Notarissen. Bij direct contact kun je het lidmaatschapsnummer vermelden om in aanmerking te komen voor het ledenvoordeel. 

Ja, ik wil me aanmelden 


Aanmeldformulier