Heerlijke gezonde maaltijden thuis

Wil je eenvoudig een smakelijke, gezonde maaltijd op tafel toveren? Onze partners bezorgen ze koelvers, vriesvers of warm bij je thuis. Ook dieetmaaltijden, het kan allemaal. Deze service is ook handig als het koken niet meer lukt. 

De koelverse en vriesverse maaltijden worden met verse ingrediënten bereid en direct na het koken in zeer korte tijd gekoeld of ingevroren. Zo blijven de natuurlijke smaken, de voedingswaarden en het frisse uiterlijk van de producten optimaal behouden. De warme maaltijden gaan direct op weg naar de klant. 

Apetito - vriesvers of warm

Apetito bezorgt heerlijke vriesverse en warme maaltijden aan huis. Je kunt kiezen uit een assortiment van ruim 130 maaltijden, diverse soepen en desserts. Van de Hollandse keuken tot internationale specialiteiten. Ook als je door een dieet of voedingsgewoonte op zoek bent naar geschikte maaltijden, ben je aan het juiste adres. Je kunt kiezen voor natriumarm, glutenvrij, vegetarisch, halal en gepureerd. De warme maaltijden worden dagelijks geleverd en de vriesverse maaltijden worden wekelijks geleverd. Eenvoudig te bestellen per telefoon, e-mail, internet of via de chauffeur.

Kosten en mogelijkheden

  • Vriesverse maaltijden variëren in prijzen (vanaf €6,45). Meer informatie over het assortiment en de prijzen vind je op de website van apetito. 
  • Een warme maaltijd kost  €11,81. De menukaart biedt een keuze uit 5 verschillende maaltijden per dag, waaronder verschillende dieetmaaltijden en een vegetarische maaltijd. Desgewenst kun je soep, salade, dessert of fruit bijbestellen.Doe de postcodecheck  om te kijken of de warme maaltijden ook op jouw adres bezorgd kunnen worden. 

Ledenvoordeel

Leden van Marente ontvangen een korting van 10% op de maaltijdprijs en betalen geen bezorgkosten.

Eerst uitproberen?

Bestel een proefpakket.

Aanmelden

Geef via het aanmeldformulier aan of je vriesverse of warme maaltijden wilt ontvangen. Je gegevens worden doorgegeven aan apetito. Zij nemen vrijblijvend contact op voor het geven van meer informatie en het opnemen van de bestelling.

Vers voor thuis - koelvers

De koks van Vers voor thuis bereiden de gerechten met verse ingrediënten van regionale leveranciers. Elke dag weer is er keuze uit een wisselend assortiment van heerlijk bereid vlees of smakelijke vis, groenten, aardappels en sauzen. Ook als je een bepaald dieet volgt. Door het unieke kookproces kunnen zij, zonder toevoeging van conserveringsmiddelen, een houdbaarheid van zes dagen gareanderen voor de maaltijden. Via overzichtelijke formulieren kan de bestelling doorgegeven worden aan de vaste bezorgers van Vers voor Thuis. De bestelling wordt op een afgesproken tijdstip aan huis bezorgd.  

Ledenvoordeel

Leden van Marente ontvangen 10% korting op de maaltijdprijs (vanaf €7,75 per maaltijd) en betalen geen bezorgkosten.

Eerst uitproberen?

Bestel vrijblijvend een proefpakket van 4 verschillende maaltijden t.w.v. €24,50 met 10% korting. Geef op het aanmeldformulier bij opmerkingen aan welk pakket je wilt ontvangen: Holland, Vegetarisch of Wereldgerechten.

Aanmelden

Geef via het aanmeldformulier aan dat je verse maaltijden wilt ontvangen. Je gegevens worden doorgegeven aan Vers voor thuis. Zij nemen vrijblijvend contact op voor het geven van meer informatie en het opnemen van de bestelling.

Aanmeldformulier

Lees ook de voorwaarden diensten.

Aanmeldformulier

Lees ook de voorwaarden diensten.