Eropuit

Gezellig eropuit, samen met andere leden. Ook daarvoor zit u goed bij Marente. Speciaal voor u organiseren wij regelmatig activiteiten en uitjes in de omgeving. Met uw ledenpas kunt u exclusief genieten van culturele en muzikale uitstapjes en deelnemen aan creatieve en smaakvolle activiteiten. U bent van harte welkom.

Stempels sparen

Bij diverse uitstapjes ontvangt u een stempel en bij zeven stempels krijgt u € 10,- korting op een volgend uitstapje naar keuze (niet geldig in de Marente-Restaurants en bij de kortingsregelingen). Als extraatje ontvangt u bij de derde stempel van ons een presentje. Vraag naar de spaarkaart tijdens het ledenuitstapje en we zetten er dan direct de eerste stempel in! Zorg dus dat u vanaf dat moment uw spaarkaart altijd bij u heeft en spaar voor korting.

Maatregelen tegen coronavirus

Bij onze activiteiten houden we rekening met de richtlijnen rondom het coronavirus. Indien nodig worden activiteiten aangepast aan de anderhalve meter-samenleving of wordt er een alternatieve datum gezocht. Gaan activiteiten niet door, dan brengen we uiteraard niets in rekening.