Eropuit

Gezellig eropuit, samen met andere leden. Ook daarvoor zit u goed bij Marente. Speciaal voor u organiseren wij regelmatig activiteiten en uitjes in de omgeving. Met uw ledenpas kunt u exclusief genieten van culturele en muzikale uitstapjes en deelnemen aan creatieve en smaakvolle activiteiten. U bent van harte welkom.

Stempels sparen

Bij elk uitstapjes ontvangt u een stempel en bij zeven stempels krijgt u € 10,- korting op een volgend uitstapje naar keuze (niet geldig in de Marente-Restaurants en bij de kortingsregelingen). Als extraatje ontvangt u bij de derde stempel van ons een presentje. Vraag naar de spaarkaart tijdens het ledenuitstapje en we zetten er dan direct de eerste stempel in! Zorg dus dat u vanaf dat moment uw spaarkaart altijd bij u heeft en spaar voor korting.

Maatregelen tegen coronavirus

Bij onze activiteiten houden we rekening met de richtlijnen rondom het coronavirus. Indien nodig worden activiteiten aangepast aan de anderhalve meter-samenleving of wordt er een alternatieve datum gezocht. Gaan activiteiten niet door, dan brengen we uiteraard niets in rekening. Ook werken we aan een digitaal aanbod en een speciaal ZomerDoeboek. Hou deze pagina in de gaten.