Administrateur aan huis

Kun je door drukke werkzaamheden, ziekte of een andere reden hulp gebruiken bij het ordenen en het bijhouden van de privé-administratie? De administrateur aan huis biedt uitkomst.

Mela Bewindvoering

Onze samenwerkingspartner Mela Bewindvoering, in de persoon van Ilse Appel, verzorgt administratieve ondersteuning aan huis bij vele vraagstukken, zoals:

  • het invullen van formulieren en aanvragen t.b.v. AOW, pensioen, huur- en zorgtoeslag; kinderopvang, (zorg)verzekeringen, Wmo, Wlz, PGB, etc.;
  • het opstellen van een persoonlijk memorandum; hierin staan alle persoonlijke gegevens, eigendommen, verplichtingen en lopende contracten overzichtelijk op een rij;
  • het verzorgen van bijkomende correspondentie en het ordenen van documenten.

Veilig en vertrouwd

Mela Bewindvoering gaat zorgvuldig en vertrouwelijk met gegevens om en alle werkzaamheden worden bij je thuis uitgevoerd. 

Ledenvoordeel

  • Minimaal 15% korting op het reguliere tarief
  • Geen reiskosten binnen 10 km vanaf het kantooradres in Leiden

 

Aanmelding/informatie

Na aanmelding via het aanmeldformulier worden je gegevens doorgegeven aan de dienstverlener. Zij nemen vrijblijvend contact op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak. Voor vragen is Ledenservice Marente bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur via telefoonnummer  071 409 33 33. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Kijk ook eens op www.melabewindvoering.nl. Neem je direct contact op met Meta Bewindvoering, geef dan door dat je lid bent van Marente om in aanmerking te komen voor het ledenvoordeel. 

Ja, ik wil me aanmelden 

 

Aanmeldformulier