Administrateur aan huis

Als u door drukke werkzaamheden, ziekte of welke reden dan ook, hulp kunt gebruiken bij het ordenen en bijhouden van de privé-administratie biedt de administrateur aan huis uitkomst.

Mela Bewindvoering

Onze samenwerkingspartner Mela Bewindvoering, in de persoon van Ilse Appel, verzorgt administratieve ondersteuning aan huis bij vele vraagstukken, zoals:

  • het invullen van formulieren en aanvragen t.b.v. AOW, pensioen, huur- en zorgtoeslag; kinderopvang, (zorg)verzekeringen, Wmo, Wlz, PGB, etc.;
  • het opstellen van een persoonlijk memorandum; hierin staan alle persoonlijke gegevens, eigendommen, verplichtingen en lopende contracten overzichtelijk op een rij;
  • het verzorgen van bijkomende correspondentie en het ordenen van documenten.

Veilig en vertrouwd

Natuurlijk gaat Mela Bewindvoering zorgvuldig en vertrouwelijk om met uw gegevens. Daarom worden alle werkzaamheden in goed overleg en bij u thuis uitgevoerd. Documenten die op de laptop van Ilse zijn gemaakt, worden geprint en opgeslagen op een usb-stick die aan u wordt overhandigd. Zo blijven uw gegevens waar ze horen: thuis.

Ledenvoordeel

Op vertoon van uw ledenpas krijgt u minimaal 15% korting op het reguliere tarief en betaalt u geen reiskosten binnen 10 km vanaf het kantooradres in Leiden.

Tarieven Mela Bewindvoering

 

Ledenprijzen

  • Administratie bijhouden & correspondentie: €70,00 per uur
  • Persoonlijk memorandum: €70,00 per uur
  • Aanvraag toeslagen, WMO, PGB, etc.: €70,00 per uur

Niet-ledenprijzen

  • Administratie bijhouden & correspondentie:  €90,75 per uur
  • Persoonlijk memorandum: €90,75 per uur
  • Aanvraag toeslagen, WMO, PGB, etc.: €90,75 per uur

Informatie/aanmelding

Voor meer informatie of aanmelden kunt u op maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur contact opnemen met Marente via telefoonnummer  071 409 33 33 of gebruik maken van het aanmeldformulier. Uw gegevens worden doorgegeven aan de dienstverlener en zij nemen vrijblijvend contact op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Kijk ook eens op www.melabewindvoering.nl. Wanneer u direct contact opneemt met Mela Bewindvoering, vergeet dan niet te melden dat u lid bent van Marente en recht heeft op het ledenvoordeel.

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Aanhef*