Collectieve verzekering bij Zilveren Kruis

Als lid van Marente krijg je 10% korting op de aanvullende verzekeringen. Daarnaast krijg je bij het afsluiten van een aanvullende verzekering het gratis pakket 'Extra Aanvullend Thuiszorg'. Dat is mooi meegenomen.

Waarom Zilveren Kruis

De samenwerking met Zilveren Kruis, een van de grootste zorgverzekeraars in de regio, levert veel voordeel op. Zo krijgen leden korting op de basis- en de aanvullende verzekeringen van Zilveren Kruis. Met de zorgverzekering bij Zilveren Kruis worden diverse cursussen en trainingen via Marente vergoed en krijg je een persoonlijke zorgcoach die je bijvoorbeeld kan helpen het beste ziekenhuis te vinden of sneller aan de beurt te komen bij een medisch specialist in Nederland.

Hoe maak je gebruik van dit aanbod

Als Marente-lid kun je het collectiviteitsnummer aanvragen bij de Ledenservice via tel. 071 409 32 23 of opzoeken via de collectiviteitszoeker van Zilveren Kruis. Per 1 januari kun je overstappen van je individuele verzekering bij Zilveren Kruis naar de collectieve verzekering. Dit regel je eenvoudig door de collectiviteit in te voeren of te wijzigen bij je gegevens. Of via de klantenservice van Zilveren Kruis, tel. 071 751 00 52. Ook als je verzekerd bent bij een andere zorgverzekeraar, kun je per 1 januari overstappen. Meld je voor 1 januari aan via www.zilverenkruis.nl. Zilveren Kruis zegt de huidige verzekering op. Daar hoef je verder niets voor te doen. 

De voordelen op een rij

 • Keuze uit 3 soorten basisverzeringen
 • 10 % collectiviteitskorting op aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen
 • vergoeding van diverse cursussen en trainingen via Marente
 • ruime keuze in zorgverleners vanaf Basis Zeker
 • de mogelijkheid om met de Basis Plus Module onverwachte hoge kosten te verzekeren
 • online inzicht in je zorgkosten en declareren met Mijn Zilveren Kruis
 • de Persoonlijke Zorgcoach voor advies over waar jehet beste en snelste geholpen kunt worden
 • met een aanvullende verzekering krijg je altijd Zilverkorting op allerlei extra zorgproducten en diensten, van ooglaserbehandeling tot thuishulp, bril en kosmetische behandelingen

Meer informatie

Kijk voor de voorwaarden en meer informatie over de verzekeringen van Zilveren Kruis op www.zilverenkruis.nl of bel 071 751 00 52. Bereken hier je premie met de collectiviteitskorting.

Nog geen lid?

Meld je aan en profiteer ook van de voordelen.

Word lid van Marente 

Ja, ik word lid van Marente en bespaar op mijn zorgpremie

 1. Aanhef*
 2. Automatische incasso*
 3. Voorwaarden lidmaatschap Marente*