Collectieve verzekering bij Zilveren Kruis

Als lid van Marente kijgt u 10% korting op de aanvullende verzekeringen. Bovendien krijgt u bij het afsluiten van een aanvullende verzekering het gratis pakket 'Extra Aanvullend Thuiszorg'. Dat is mooi meegenomen.

Waarom Zilveren Kruis

De samenwerking met Zilveren Kruis, een van de grootste zorgverzekeraars in de regio, levert u veel voordeel op: zo krijgen leden korting op de basis- en de aanvullende verzekeringen van Zilveren Kruis. Met uw zorgverzekering bij Zilveren Kruis worden diverse cursussen en trainingen via Marente vergoed en krijgt u een persoonlijke zorgcoach die u bijvoorbeeld kan helpen het beste ziekenhuis te vinden of sneller aan de beurt te komen bij een medisch specialist in Nederland.

Hoe maakt u gebruik van dit aanbod

Als Marente-lid kunt u het collectiviteitsnummer aanvragen bij de Ledenservice via tel. 071 409 32 23 of opzoeken op de collectiviteitszoeker van Zilveren Kruis. Per 1 januari kunt u overstappen van uw individuele verzekering bij Zilveren Kruis naar de collectieve verzekering. Dit regelt u eenvoudig door uw collectiviteit in te voeren of te wijzigen bij uw gegevens. Of via de klantenservice van Zilveren Kruis, tel. 071 751 00 52. Ook als u verzekerd bent bij een andere zorgverzekeraar, kunt u per 1 januari overstappen. Meld u voor 1 januari aan via www.zilverenkruis.nl. Zilveren Kruis zegt uw huidige verzekering op. Daar hoeft u verder niets voor te doen. 

De voordelen voor u op een rij

 • Keuze uit 3 soorten basisverzeringen
 • 10 % collectiviteitskorting op aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen
 • vergoeding van diverse cursussen en trainingen via Marente
 • ruime keuze in zorgverleners vanaf Basis Zeker
 • de mogelijkheid om met de Basis Plus Module onverwachte hoge kosten te verzekeren
 • online inzicht in uw zorgkosten en declareren met Mijn Zilveren Kruis
 • de Persoonlijke Zorgcoach voor advies over waar u het beste en snelste geholpen kunt worden
 • met een aanvullende verzekering krijgt u altijd Zilverkorting op allerlei extra zorgproducten en diensten, van ooglaserbehandeling tot thuishulp, bril en kosmetische behandelingen

Meer informatie

Kijk voor de voorwaarden en meer informatie over de verzekeringen van Zilveren Kruis op www.zilverenkruis.nl of bel 071 751 00 52. Bereken hier uw premie met de collectiviteitskorting.

Word lid en profiteer van de voordelen

Het lidmaatschap loopt tot het einde van het jaar en wordt daarna automatisch verlengd en omgezet in een jaarabonnement. U kunt op eenvoudig opzeggen door contact op te nemen met Ledenservice Marente via telefoonnummer 071 409 32 23.

Op het lidmaatschap zijn de leveringsvoorwaarden en het privacybeleid van Marente van toepassing.

Ja, ik word lid van Marente en bespaar op mijn zorgpremie

 1. Aanhef*
 2. Automatische incasso*
 3. Voorwaarden lidmaatschap Marente*