thuiszorg hulp

Het volledig pakket thuis (VPT)

Ervaar de vrijheid van thuis wonen met langdurige, intensieve zorg en begeleiding op maat. Ontdek het volledig pakket thuis (VPT): verpleeghuiszorg bij u thuis. Het VPT biedt het beste van twee werelden: u blijft genieten van uw vertrouwde omgeving terwijl u de zorg en ondersteuning ontvangt die u nodig heeft.

Verpleeghuiszorg bij u thuis

Wanneer thuiszorg niet meer voldoende is, bijvoorbeeld door ouderdom of ziekte, wilt u toch graag in uw eigen huis blijven wonen. Het VPT kan dan de perfecte oplossing zijn. Het VPT biedt een compleet aanbod van zorg en welzijn, ideaal voor mensen die meer zorg en ondersteuning nodig hebben dan reguliere thuiszorg kan bieden. Denk bijvoorbeeld aan mensen met dementie, Parkinson, CVA en andere chronische aandoeningen.

Zorg op maat

Het VPT-team stemt de zorg en begeleiding volledig af op uw levensstijl. Samen met mantelzorgers, zoals familie, vrienden of buren, kunt u zoveel mogelijk zelf blijven doen. Marente vult dit aan met (digitale) zorg en begeleiding op maat. Zo vindt u de juiste balans tussen zelfstandig wonen en de ondersteuning die wij bieden. Ons team kan langdurige contactmomenten met u inplannen en zorgt ervoor dat u de zorg krijgt die echt bij u past.

Meer informatie over het VPT?

Marente biedt het volledig pakket thuis in de regio Rijnsburg & Katwijk. Voor meer informatie over het VPT kunt u terecht bij onze VPT-wijkverpleegkundige. Bel naar 06 824 021 98 of stuur een e-mail naar vpt.katwijk@marente.nl.

 

Marente jaarverslag 2021 - clientwaardering thuiszorg Marente

Een zinvolle daginvulling

Bij het samenstellen van uw VPT kijken we naar uw behoeften op het gebied van een zinvolle daginvulling, begeleiding en zorgvragen. Uw welzijn staat voor ons voorop, daarom is het Welzijnskwartier opgenomen in ons team. Samen met u onderzoeken we de mogelijkheden van digitale zorg, hulpmiddelen en ondersteunende zorgtechnologie. Omdat het VPT passende en persoonsgerichte zorg op maat is, verschilt het pakket per cliënt.

Ontdek de mogelijkheden van VPT

Het volledig pakket thuis biedt diverse mogelijkheden, waaronder verzorging, verpleging, begeleiding, welzijn, alarmopvolging, ondersteuning en training voor mantelzorgers, hulp bij huishoudelijke taken en ondersteuning bij maaltijden. Maar denk ook aan services en diensten via het Marente-lidmaatschap, de mogelijkheid om een hapje te eten of te logeren op een Marente-locatie, ondersteuning bij beweging, hulp bij activiteiten, dagbesteding en vervoer daarnaartoe.