Belastinghulp aan huis

Belastinghulp aan huis

Bij ontvangst van een aangifte van de Belastingdienst bent u uiteraard verplicht om aangifte te doen. Maar in veel gevallen krijgt u geen aangiftebrief en kunt u veel geld mislopen. Vooral mensen met een laag inkomen zoals ouderen, gehandicapten en chronisch zieken krijgen vaak geld terug, zonder dat zij zich hier bewust van zijn.

U kunt, tot wel vijf jaar terug belastingaangifte doen. Voor goede belastinghulp kunt u terecht bij een professionele belastingadviseur.

Bij u thuis

De belastingadviseur komt bij u thuis tegen een voordelig ledentarief. In uw vertrouwde omgeving, waar u alles bij de hand heeft, worden uw belastingzaken snel en deskundig geregeld.

DunaMar Advies

Bij DunaMar Advies kunt u naast uw belastingaangifte ook terecht voor een deskundige uitvoering van uw aanvragen huurtoeslag en zorgtoeslag. Ook kunnen zij u onderstenen bij de afhandeling van de nalatenschap, inclusief de aangifte Erfbelasting. Daarnaast adviseren zij op het gebied van schenkingen (aan kinderen bijvoorbeeld).

Mogelijkheden en tarieven DunaMar

 

Ledenprijzen

  • Aangifte inkomstenbelasting (incl. aangifte fiscale partner):
    € 79,50
  • Aanvraag zorgtoeslag/huurtoeslag: € 49,50

Niet-ledenprijzen

  • Aangifte inkomstenbelasting (incl. aangifte fiscale partner): 
    € 105,50
  • Aanvraag zorgtoeslag/huurtoeslag: € 65,-

Leden betalen geen voorrijkosten en krijgen op de overige diensten 15% korting. (Prijzen zijn incl. 21% BTW). Voor het versturen van stukken per post brengt DunaMar € 2,95 in rekening.

 

Informatie/aanmelding

Voor meer informatie of aanmelden kunt u op maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur contact opnemen met Marente via telefoonnummer  071 409 33 33 of gebruik maken van het aanmeldformulier. Uw gegevens worden doorgegeven aan de dienstverlener en zij nemen vrijblijvend contact op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Ja, ik wil me aanmelden

  1. Aanhef*