Belastinghulp aan huis

Belastinghulp aan huis

Bij ontvangst van een aangifte van de Belastingdienst bent u uiteraard verplicht om aangifte te doen. Maar in veel gevallen krijgt u geen aangiftebrief en kunt u veel geld mislopen. Vooral mensen met een laag inkomen zoals ouderen, gehandicapten en chronisch zieken krijgen vaak geld terug, zonder dat zij zich hier bewust van zijn.

U kunt, tot wel vijf jaar terug belastingaangifte doen. Voor goede belastinghulp kunt u terecht bij een professionele belastingadviseur.

Bij u thuis

De belastingadviseur komt bij u thuis tegen een voordelig ledentarief. In uw vertrouwde omgeving, waar u alles bij de hand heeft, worden uw belastingzaken snel en deskundig geregeld.

DunaMar Advies komt aan huis met in achtneming van de corona maatregelen. Is dit niet mogelijk dan wordt u telefonisch geholpen. Geef uw contactgegevens door via het aanmeldformulier, dan wordt u geïnformeerd over de mogelijkheden. 

DunaMar Advies

Bij DunaMar Advies kunt u naast uw belastingaangifte ook terecht voor een deskundige uitvoering van uw aanvragen huurtoeslag en zorgtoeslag. Ook kunnen zij u onderstenen bij de afhandeling van de nalatenschap, inclusief de aangifte Erfbelasting. Daarnaast adviseren zij op het gebied van schenkingen (aan kinderen bijvoorbeeld).

Mogelijkheden en tarieven DunaMar

 

Ledenprijzen

  • Aangifte inkomstenbelasting (incl. aangifte fiscale partner):  €71,50
  • Aanvraag zorgtoeslag/huurtoeslag: €43,50

Niet-ledenprijzen

  • Aangifte inkomstenbelasting (incl. aangifte fiscale partner):  €95,00
  • Aanvraag zorgtoeslag/huurtoeslag: €57,50

Leden betalen geen voorrijkosten en krijgen op de overige diensten 15% korting. (Prijzen zijn incl. 21% BTW). Voor het versturen van stukken per post brengt DunaMar €2,95 in rekening.

 

Informatie/aanmelding

Voor meer informatie of aanmelden kunt u op maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur contact opnemen met Marente via telefoonnummer  071 409 33 33 of gebruik maken van het aanmeldformulier. Uw gegevens worden doorgegeven aan de dienstverlener en zij nemen vrijblijvend contact met u op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Ja, ik wil me aanmelden

  1. Aanhef*