Belastinghulp aan huis

Belastinghulp aan huis

Bij ontvangst van een aangifte van de Belastingdienst bent u uiteraard verplicht om aangifte te doen. Maar in veel gevallen krijgt u geen aangiftebrief en kunt u veel geld mislopen. Vooral mensen met een laag inkomen zoals ouderen, gehandicapten en chronisch zieken krijgen vaak geld terug, zonder dat zij zich hier bewust van zijn.

U kunt, tot wel vijf jaar terug belastingaangifte doen. Voor goede belastinghulp kunt u terecht bij een professionele belastingadviseur.

Bij u thuis

De belastingadviseur komt bij u thuis tegen een voordelig ledentarief. In uw vertrouwde omgeving, waar u alles bij de hand heeft, worden uw belastingzaken snel en deskundig geregeld.

Dunamar Advies

Bij Dunamar Advies kunt u naast uw belastingaangifte ook terecht voor een deskundige uitvoering van uw aanvragen huurtoeslag en zorgtoeslag. Ook kunnen zij uw verzekeringspakketten doorlichten of u adviseren bij het aanschaffen van een hypotheek. Tevens kunt u hen terecht voor bewindvoering en hulp bij het afwikkeling van nalatenschappen.

Mogelijkheden en tarieven Dunamar

 

Ledenprijzen

  • Aangifte inkomstenbelasting (incl. aangifte fiscale partner):  €69,50
  • Aanvraag zorgtoeslag/huurtoeslag: €41,50

Niet-ledenprijzen

  • Aangifte inkomstenbelasting (incl. aangifte fiscale partner):  €89,50
  • Aanvraag zorgtoeslag/huurtoeslag: €55,00

Leden betalen geen voorrijkosten en krijgen op de overige diensten 15% korting. (Prijzen zijn incl. 21% BTW). Voor het versturen van stukken per post brengt Dunamar €2,95 in rekening.

Greebe's Administratieve Thuiszorg

Wanneer u door drukke werkzaamheden, ziekte of welke reden dan ook hulp kunt gebruiken bij uw belastingaangifte of het ordenen en bijhouden van uw privé administratie biedt Greebe's uitkomst. Greebe's verzorgt administratieve ondersteuning aan huis bij vele vraagstukken. Daarnaast ontvangt u minimaal 15% korting op de reguliere tarieven.

Mogelijkheden en tarieven Greebe's

 

Ledenprijzen

Aangifte inkomstenbelasting (incl. aangifte fiscale partner):  €70,00 p/u

Niet-ledenprijzen

Aangifte inkomstenbelasting (incl. aangifte fiscale partner): €90,75 p/u

Leden betalen geen voorrijkosten én krijgen op het reguliere tarief van Greebe's minimaal 15 % korting. (Prijzen zijn incl. 21% BTW) . Kijk voor meer informatie over administratieve ondersteuning bij de dienst 'Administrateur aan huis'

Informatie/aanmelding

Voor meer informatie of aanmelden kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Marente via telefoonnummer  071 409 33 33 of gebruik maken van het aanmeldformulier. Uw gegevens worden doorgegeven aan de dienstverlener en zij nemen vrijblijvend contact met u op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak.  

Kijk ook eens op www.greebe-s.nl. Als u direct contact opneemt met Greebe's, vergeet dan niet te melden dat u lid bent van Marente en recht heeft op het ledenvoordeel.

Ja, ik wil me aanmelden

  1. Aanhef*