Reanimatie en AED training

Hoe kunt u iemand met een hartstilstand helpen? Tijdens de cursus Reanimatie en AED-training leert u in één dagdeel reanimeren en omgaan met het AED apparaat (defibrilator). Met de aangeleerde vaardigheden kunt u de kans op overleven van een slachtoffer aanzienlijk vergroten.

Tijdens de cursus leert u een aantal stappen die u moet doorlopen wanneer u geconfronteerd wordt met een slachtoffer van een hartstilstand. U leert het slachtoffer te beademen en borstcompressies (hartmassages) te geven. Daarnaast leert u omgaan met een AED apparaat.

AED staat voor Automatische Externe Defibrillator. Met behulp van de AED kunt u het hart van het slachtoffer een kleine elektrische schok geven. Deze schok helpt het hart mogelijk weer op gang. Met behulp van de AED geeft u het slachtoffer een nog grotere kans te overleven. Na afloop van de cursus wordt u ingeschreven bij de Nederlandse Reanimatieraad en ontvangt u een certificaat.

Iets voor u?

Deze cursus kan door iedereen gevolgd worden.

Opzet en kosten

De cursus bestaat uit één bijeenkomst van drie uur en wordt gegeven door NRR gecertificeerde instructeurs. De kosten zijn voor leden € 60,- en voor niet-leden  € 90,-.

Zorg en Zekerheid vergoedt de kosten geheel of gedeeltelijk, afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Bent u elders verzekerd, informeert u dan bij uw zorgverzekeraar voor welke vergoeding u in aanmerking komt.

Informatie

Voor meer informatie of aanmelden kunt u op maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur contact opnemen met Marente via telefoonnummer  071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Aanhef*
  2. Automatische incasso*
  3. Voorwaarden*