Tablet- en iPad lessen veilig bij u thuis

Onze ervaren docent Corinne of Jeannet komt bij u thuis en leert u alles wat u wilt weten op uw iPad of tablet.

Van beeldbellen met familie tot Facebook en van buienradar tot online de krant lezen. Leer in een paar lessen bij u thuis om te gaan met de iPad of tablet en vergroot uw wereld in deze tijd van thuis blijven. Uiteraard houdt Corinne rekening met de geldende richtlijnen van het RIVM en uw veiligheid. 

Voor wie?

Iedereen die in het bezit is of gebruik kan maken van een iPad 2, 3, 4, iPad Air van Apple of een tablet (Android) en de mogelijkheden wil leren kennen. Ook deelnemers met een iPhone of smartphone kunnen lessen volgen. Het is belangrijk dat u thuis gebruik kunt maken van WiFi (draadloos internet). 

Iets voor u?

De lessen zijn exclusief voor leden van Marente. Aanmelden kan via 071 409 32 23 of via het aanmeldformulier. Tijdstip en geschikte dag wordt in overleg met u afgesproken. U betaalt de ledenprijs van € 45,- per 2 uur (minimale afname). Heeft u meer lessen nodig dan wordt de prijs aangepast. 

Informatie

Voor meer informatie of aanmelden kunt u op maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur contact opnemen met Marente via telefoonnummer  071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Aanhef*
  2. Voorwaarden

Om de lessen te kunnen volgen moet u thuis gebruik kunnen maken van Wifi.