Hoveniersservice

Wil je optimaal genieten van je tuin, terras of balkon, maar heb je geen groene vingers? De hovenier maakt een uniek tuinontwerp voor elk formaat tuin, plant struiken en planten op de juiste plaats en onderhoudt de tuin in een handomdraai. Je wordt elk seizoen verrast door bloeiende planten en raakt niet uitgekeken in je eigen tuin of op je balkon.

Voor deze dienst werken wij samen met professionele hoveniers.

Aadjes Passie

Adewij de Wit van Aadjes Passie komt graag langs voor het lichte tuinwerk zoals snoeien en het netjes maken van de borders of het balkon. Ze vult bestaande en nieuwe bloembakken met éénjarige of vaste planten en brengt daarvoor zelf de zware zakken potgrond mee. Zij gaat zelfs samen met je naar het tuincentrum. Ook kun je bij haar terecht voor advies over beplanting en bloembakken binnen en buiten. Kijk ook eens op www.aadjespassie.nl

Kosten en ledenvoordeel

Het uurtarief bedraagt € 40,- exclusief BTW. Op vertoon van je ledenpas ontvang je 10% korting op het uurloon.

Aanmelding/informatie

Na aanmelding via het aanmeldformulier worden je gegevens doorgegeven aan de dienstverlener. Zij nemen vrijblijvend contact op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak. Voor vragen is Ledenservice Marente bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur via telefoonnummer  071 409 33 33. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Noteer alvast de gewenste werkzaamheden in het vak 'Opmerkingen' op het aanmeldformulier.

Ja, ik wil me aanmelden 
 

Aanmeldformulier

Nico Duyndam Hoveniers

Nico Duyndam Hoveniers komt graag langs voor advies. Hij staat garant voor een keurige uitvoering van de volgende werkzaamheden:

  • tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, beplantingen en boomverzorging
  • sierbestrating, schuttingen, hekwerken en tuinverlichting
  • vijvers en vlonders

Kijk ook eens op www.nicoduyndam.nl. Geef je lidmaatschapsnummer door bij rechtstreeks contact. 

Kosten

Het uurtarief bedraagt € 40,- (exclusief BTW). Na inventarisatie van de werkzaamheden is het mogelijk om vooraf vrijblijvend een schriftelijke offerte aan te vragen. Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent. 

Ledenvoordeel

10% korting op het arbeidsloon (niet op de materialen) én geen voorrijkosten in de gehele Duin- en Bollenstreek.