Mondzorg aan huis

Wilt u weten hoe u uw mond gezond houdt en hoe u van klachten afkomt, maar bent u aan huis gebonden? Mondzorg aan huis biedt uitkomst. De mondhygiënisten van Mondzorg Jonker geven u advies en zo nodig een behandeling.

Ook mantelzorgers en zorgmedewerkers kunnen geschoold worden, zodat de dagelijkse verzorging van uw mond gewaarborgd is. 

Waarom is mondzorg belangrijk

Een gezonde mond is van groot belang voor het behoud van uw tanden en kiezen en voor uw algehele gezondheid. Met een gezonde mond kunt u niet alleen probleemloos eten en drinken. Het is ook prettig te kunnen lachen en praten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een onverzorgde aanblik, slechte adem of een vieze smaak in de mond.

Iets voor u?

Ben u aan huis gebonden en heeft u mondzorg nodig? Bij Mondzorg Jonker kunt u met diverse klachten terecht. Mondzorg Jonker is een Mondhygiënepraktijk in Oegtgeest. Er is geen tandarts werkzaam. Kijk voor meer informatie op www.mondzorgjonker.nl.

Tarieven en vergoeding

De eerste afspraak bij mondzorg aan huis kost tussen € 175,- en € 350,- * en duurt ongeveer 60 minuten. De eerste afspraak in de praktijk van Mondzorg Jonker duurt 45 minuten en kost maximaal € 117,63*. U vindt Mondzorg Jonker aan de Apollolaan 232, 2341 AV in Oegstgeest.

Als u een aanvullende tandartsverzekering hebt kunnen bovenstaande kosten wellicht geheel of gedeeltelijk vergoed worden. U kunt het navragen bij uw zorgverzekeraar. Voor eventuele codes of een begroting van de kosten kunt u contact opnemen met de praktijk.

* prijswijzingen onder voorbehoud

Ledenvoordeel

Bij mondzorg aan huis ontvangt u op vertoon van uw ledenpas een gratis mondverzorgingspakket t.w.v. € 20,00. In de praktijk van Mondzorg Jonker ontvangt u op vertoon van uw ledenpas 25% korting op de eerste afspraak.

Informatie/aanmelding

Voor meer informatie of aanmelden kunt u op maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur contact opnemen met Marente via telefoonnummer  071 409 33 33 of gebruik maken van het aanmeldformulier. Uw gegevens worden doorgegeven aan de dienstverlener en zij nemen vrijblijvend contact op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Aanhef*