Kosten van aanvullende dienstverlening

Het Zorginstituut Nederland heeft een zogenaamd 'kompas' gemaakt, dat een indicatie geeft van waar u op kunt rekenen als u zorg uit de Wet langdurige zorg (Wlz) of de Zorgverzekeringswet (Zvw) krijgt.

Naast dit 'basisaanbod', kunt u in de locaties van Marente gebruikmaken van onderstaande aanvullende diensten. Deze kunt u vrijwillig afnemen tegen een vooraf vastgesteld tarief. Tarieven die op alle locaties gelijk zijn, staan in het overzicht hieronder. Als de tarieven 'variabel' zijn, kunt u de tarieven bij de locaties zelf opvragen. Houdt u er rekening mee dat sommige diensten alleen op bepaalde locaties beschikbaar zijn. 

Facturatie

Maakt u gebruik van onze aanvullende diensten? Dan vragen wij u om onderstaande gegevens aan ons door te geven voor facturatie.

  1. Vul hieronder uw facturatiegegevens in*
Aanvullende diensten Kosten*
Extra sleutel appartement € 50,-
Aanschaf nieuwe sleutel bij verlies € 50,-
Tv-huur Bernardus vph  € 16,50
Marente televisieabonnement € 6,75 Aanvullende televisiediensten kunnen via Ziggo worden aangevraagd, download het formulier hier
Gebruik kluis Variabel
Begrafenisdienst Bernardus Variabel
Kapper Variabel
Pedicure Variabel
Schoonheidssalon Variabel
Waskosten* Per stuk conform prijslijst. Meer informatie staat in de folder Wasbrochure.
Restaurant Voor eten in drinken dat buiten de indicatie valt, worden kosten gerekend volgens de prijslijst op de locaties. Meer informatie staat in de Prijslijst restaurant.

*) het verzorgen van de persoonsgebonden was is gratis voor bewoners van het woonzorgcentrum die hier voor 1 januari 2009 al woonden.