Kosten van aanvullende dienstverlening

Het Zorginstituut Nederland heeft een zogenaamd 'kompas' gemaakt, dat een indicatie geeft van waar u op kunt rekenen als u zorg uit de Wet langdurige zorg (Wlz) of de Zorgverzekeringswet (Zvw) krijgt.

Naast dit 'basisaanbod', kunt u in de locaties van Marente gebruikmaken van onderstaande aanvullende diensten. Deze kunt u vrijwillig afnemen tegen een vooraf vastgesteld tarief. Tarieven die op alle locaties gelijk zijn, staan in het overzicht hieronder. Als de tarieven 'variabel' zijn, kunt u de tarieven bij de locaties zelf opvragen. Houdt u er rekening mee dat sommige diensten alleen op bepaalde locaties beschikbaar zijn. 

Facturatie

Maakt u gebruik van onze aanvullende diensten? Dan vragen wij u om onderstaande gegevens aan ons door te geven voor facturatie.

  1. Vul hieronder uw facturatiegegevens in*
Aanvullende diensten Kosten*
Extra sleutel appartement € 50,-
Aanschaf nieuwe sleutel bij verlies € 50,-
Tv-huur Bernardus vph  € 16,50
Televisieabonnement Via Ziggo, download het aanvraagformulier van Ziggo + prijzen hier
Gebruik kluis Variabel
Begrafenisdienst Bernardus Variabel
Kapper Variabel
Pedicure Variabel
Schoonheidssalon Variabel
Waskosten** Per stuk conform prijslijst. Meer informatie staat in de folder Wasbrochure.
Restaurant Voor eten in drinken dat buiten de indicatie valt, worden kosten gerekend volgens de prijslijst op de locaties. Meer informatie staat in de Prijslijst restaurant.

*) kosten voor aanvullende diensten in locatie Oud Bijdorp wijken af van dit overzicht. Oud Bijdorp werkt met een service-arrangement. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de locatie.
**) het verzorgen van de persoonsgebonden was is gratis voor bewoners van het woonzorgcentrum die hier voor 1 januari 2009 al woonden.