Wellness

Met een zware baan en/of een druk sociaal leven is er nauwelijks tijd voor uzelf. Maar de boog kan niet altijd gespannen staan. Uw lichaam vraagt om rust en ontspanning ... weg van de alledaagse beslommeringen. Heerlijk wegdromen in een sauna of Turks stoombad. Uzelf laten verwennen met een ontspannende massage.

Met ledenkorting wordt uw bezoek aan een wellness centrum extra aantrekkelijk. 

Kijk voor de mogelijkheden en faciliteiten op de websites van onze samenwerkingspartners.

Azzurro Wellness

Oude Zeeweg 57, 2202 CJ NOORDWIJK
Telefoon: 071 361 22 21, Website: www.azurrowellness.nl

Ledenvoordeel

20% korting op een dagkaart. Op deze dag kunt u van alles doen. Lekker ontspannen in baden en sauna's, maar u kunt ook gebruik maken van sportfaciliteiten. De dagkaart is inclusief gebruik van: zwembad - whirlpools - sauna's - zonnebank - hydromassage - drankjes zoals vruchtensappen, cappuccino, koffie, diverse thee - fitness - groepslessen - squash - tennis - golfbaan.  Het ledenvoordeel is ook geldig bij entree na 17.00 uur

Voorwaarden

Niet geldig in combinatie met andere korting en acties. Wilt u gebruik maken van de korting, reserveert u dan telefonisch via nummer 071 361 22 21 of aan de balie. Badkleding is bij Azzuro Wellness verplicht.

Informatie/reserveren

Voor meer informatie of reservering kunt u contact opnemen met de samenwerkingspartner. Vergeet niet te melden dat u lid bent van Marente. Op vertoon van uw ledenpas heeft u recht op het ledenvoordeel.