Woningaanpassingen

Is de verlichting in uw huis optimaal en uw douche of badkamer veilig? Welke gevaren zijn er in en rond uw huis en wat is hieraan te doen? Eenvoudige aanpassingen aan uw woning kunnen ervoor zorgen dat u langer zelfstandig, veilig en comfortabel thuis kunt blijven wonen en zelf uw dagelijkse handelingen kunt verrichten.

Een ergotherapeut kan u adviseren over de mogelijkheden. Indien gewenst worden woningaanpassingen vakkundig uitgevoerd door samenwerkingspartner Van Egmond Zorgaanpassing B.V.

Advies en woningscan

Zowel de ergotherapeut als Van Egmond Zorgaanpassing komt bij u thuis voor een woningscan. Zij analyseren met u de knelpunten en werkt samen met u aan een oplossing of verbetering. U krijgt advies over uw dagplanning en de inrichting van uw woning. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen. 

Het is belangrijk dat u zoveel mogelijk uw zelfstandigheid behoudt en de dingen kunt doen die u belangrijk vindt. De ergotherapeut of een deskundig medewerker van Van Egmond bedenkt praktische oplossingen en adviseert u over de vele hulpmiddelen en woningaanpassingen die er zijn om het dagelijks leven makkelijker te maken.

Kosten woningscan

De kosten van een woningscan kunnen verschillend zijn, dit is afhankelijk van de uitvoerder en eventuele vergoeding van uw zorgverzekeraar. U kunt de scan door een ergotherapeut laten doen of door Van Egmond Zorgaanpassing.

Woningaanpassingen

Eenvoudige aanpassingen kunnen ervoor zorgen dat u langer zelfstandig en veilig in uw eigen huis kunt blijven wonen. Een drempelhulp, de beugel rondom de wastafel en een sta-optoilet kunnen uw dagelijkse handelingen vergemakkelijken. Goede verlichting van uw woning, toegangspaden en deuren geeft goed zicht en vermindert de kans op vallen en inbraak. Ook is het een prettig idee als uw woning goed beveiligd is tegen inbraak en brand of dat u via een video-intercom kunt zien wie er voor de deur staat. Van Egmond Zorgaanpassing B.V. heeft de kennis en kunde in huis om uw woning op korte termijn optimaal aan te passen aan al uw persoonlijke wensen.

Mogelijkheden

  • Woning- en zorgaanpassingen: drempelhulp, douchezitjes, veilige badkamer, antisliptreden, beugels voor extra steun
  • Zorgaanpassingen voor complexe hulpvraag: rolstoeltoegankelijk maken van de woning, onderrijdbare keuken
  •  Leveren en aanbrengen domotica: medicijndispencer, GPS systeem, automatische verlichting, leefstijlmonitoren, bediening verlichting, rolluiken of deur via telefoon of ipad
  • Inbraakpreventie en alarminstallatie: deurspion, video-intercom, persoonsalarmering, brandbeveiliging, cameratoezicht, hang- en sluitwerk

Meer informatie over de mogelijkheden vindt u op: www.vanegmondzorgaanpassing.nl

 

Ledenvoordeel woningaanpassingen

Leden van Marente krijgen 10% korting op het eindbedrag met een maximum korting van €200,00 per factuur en er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht. Materialen worden apart gefactureerd. De kosten van wat kleinere aanpassingen worden persoonlijk of telefonisch met u overlegd, voor grotere aanpassingen ontvangt u een offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Informatie/aanmelding

Voor meer informatie of aanmelden kunt u op maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur contact opnemen met Marente via telefoonnummer  071 409 33 33 of gebruik maken van het aanmeldformulier. Uw gegevens worden doorgegeven aan de dienstverlener en zij nemen vrijblijvend contact op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Aanhef*