Woningaanpassingen

Is de verlichting in huis optimaal en de douche of badkamer veilig? Welke gevaren zijn er in en rond het huis en wat is hieraan te doen? Eenvoudige aanpassingen aan de woning kunnen ervoor zorgen dat je langer zelfstandig, veilig en comfortabel thuis kunt blijven wonen en zelf de dagelijkse handelingen kunt verrichten.

Een ergotherapeut kan je adviseren over de mogelijkheden. Indien gewenst worden woningaanpassingen vakkundig uitgevoerd door samenwerkingspartner Van Egmond Zorgaanpassing B.V.

Advies en woningscan

Het is belangrijk dat je zoveel mogelijk je zelfstandigheid behoudt en de dingen kunt doen die je belangrijk vindt.  De ergotherapeut of een deskundig medewerker van Van Egmond analyseren de knelpunten in de woning en kijken samen met je naar praktische oplossingen. Ze geven advies over de inrichting van de woning en over de vele hulpmiddelen en woningaanpassingen die er zijn om het leven makkelijker te maken. 

Kosten woningscan

De kosten van een woningscan kunnen verschillend zijn, dit is afhankelijk van de uitvoerder en eventuele vergoeding van uw zorgverzekeraar. U kunt de scan door een ergotherapeut laten doen of door Van Egmond Zorgaanpassing.

Woningaanpassingen

Van Egmond Zorgaanpassing B.V. heeft de kennis en kunde in huis om uw woning op korte termijn optimaal aan te passen aan al uw persoonlijke wensen.

Mogelijkheden 

  • Woning- en zorgaanpassingen: drempelhulp, douchezitjes, veilige badkamer, antisliptreden, beugels voor extra steun
  • Zorgaanpassingen voor complexe hulpvraag: rolstoeltoegankelijk maken van de woning, onderrijdbare keuken
  • Leveren en aanbrengen domotica: medicijndispencer, GPS systeem, automatische verlichting, leefstijlmonitoren, bediening verlichting, rolluiken of deur via telefoon of ipad
  • Inbraakpreventie en alarminstallatie: deurspion, video-intercom, persoonsalarmering, brandbeveiliging, cameratoezicht, hang- en sluitwerk

Meer informatie over de mogelijkheden vindt u op: www.vanegmondzorgaanpassing.nl

Ledenvoordeel woningaanpassingen

Leden van Marente krijgen 10% korting op het eindbedrag met een maximum korting van €200,00 per factuur en er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht. Materialen worden apart gefactureerd. De kosten van wat kleinere aanpassingen worden persoonlijk of telefonisch met je overlegd, voor grotere aanpassingen ontvang je een offerte. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Aanmelding/informatie

Na aanmelding via het aanmeldformulier worden je gegevens doorgegeven aan de dienstverlener. Zij nemen vrijblijvend contact op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak. Voor vragen is Ledenservice Marente bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur via telefoonnummer  071 409 33 33. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Ja, ik wil me aanmelden 
 

Aanmeldformulier