Beeldzorg

Beeldzorg is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de dienstverlening van Marente. Ons beeldzorgteam staat via video voor u klaar, rechtstreeks vanaf uw beeldscherm. Ideaal! Voor veel zorgvragen hoeft u niet per se een zorgverlener thuis te ontvangen en biedt beeldzorg een mooie oplossing.  

Meer vrijheid

Meer vrijheid, dat is wat beeldzorg u biedt. Wat kunnen we allemaal doen via beeldzorg? Denk aan ondersteuning bij medicatie-inname, insulinespuiten, dagelijkse structuur, oogdruppels of het verzorgen van een stoma. Maar ook voor controles of bijvoorbeeld rouwverwerking is beeldzorg ideaal. Met beeldzorg behoudt u uw eigen regie, zelfstandigheid en privacy, omdat er minder mensen bij u thuiskomen. U bepaalt zelf uw agenda en de zorg voelt net zo persoonlijk als wanneer iemand bij u thuis zou zijn. 

Snel en efficiënt

Hoe werkt beeldzorg? Marente kan snel en efficiënt op uw zorgvraag reageren via beeldzorg. Beeldzorg kan op zichzelf staan, maar ook naast thuiszorg of wijkzorg aan huis worden ingezet. Het kan precies het steuntje in de rug zijn dat u nodig heeft om de dag met een gerust gevoel door te komen. U krijgt de tablet in bruikleen, dus er zijn geen extra kosten aan verbonden. 

 

 

Wilt u meer weten over beeldzorg?

Neem dan gerust contact met ons op via beeldzorg@marente.nl of 071 409 33 33 of klik op onderstaande button. We helpen u graag!

Thuiszorg aanvragen