PG revalidatie, cognitieve screening en delierherstel

Voor mensen met dementie, gedrags- of geheugenproblematiek is revalidatie mogelijk op de afdeling Energie in Oegstgeest. Tijdens de revalidatie kan onder andere een cognitieve screening gedaan worden, om zo in kaart te brengen wat de zorgvraag van de cliënt is.

Deze specifieke afdeling is uitermate geschikt voor mensen met een complexe zorgvraag. Bijvoorbeeld als iemand meerdere aandoeningen heeft en daarnaast (regelmatig) in de war is. Het uitgangspunt is dat iemand weer naar huis gaat, indien dit niet mogelijk is ondersteunen wij de stap naar wonen in een verpleeghuis.

Zorg en behandeling

Tijdens uw verblijf is er een team van zorgverleners en is er dag-en-nacht toezicht. Het team bestaat uit verzorgenden, verpleegkundigen, een specialist ouderengeneeskunde, een psycholoog en diverse andere behandelaren. Op de afdeling Energie is meer nabijheid van zorg en hebben de behandelaren expertise op het gebied van mensen die in de war zijn.

Aanmelden

Opname vindt plaats vanuit het ziekenhuis of vanuit de thuissituatie middels een verwijzing van de huisarts.

 

Kosten en indicatiestelling

Revalidatiezorg valt onder de zorgverzekeringswet en wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Lees meer over kosten en indicatiestelling.

Vragen of afspraak maken?

Wilt u revalideren of herstellen? Neem contact op met de zorgbemiddelaar van Revalidatie Marente. De zorgbemiddelaar kan u adviseren over de mogelijkheden om te revalidaren bij Marente.

Vragen over aanmelden en financiering

Voor meer informatie neemt u contact op met  onze collega's van de zorgbemiddeling van Revalidatie Marente via telefoon: 071 409 33 33  

Het adres van afdeling Energie is Van Wijckersloothplein 1 2341 BB Oegstgeest.  

Contactgegevens Revalidatie Marente 

Van Wijckersloothplein 1
2341 BB Oegstgeest
Telefoon 071 409 33 33
zorgbemiddeling@marente.nl