Kookcursus 'De Oude Garde'

In deze basiskookcursus leert u aan de hand van het Marente Kookboek diverse heerlijke maaltijden bereiden. Na de kookles neemt u plaats aan de gedekte tafel en dineert u met uw medecursisten onder het genot van een glaasje wijn of fris. Gezelligheid staat voorop.

Eenvoudig en gezond

Onder begeleiding van kok Willem Vogels krijgt u het koken onder de knie. U leert hoe u eenvoudig een gezonde maaltijd maakt, welke ingrediënten u nodig heeft en in welke volgorde ze bereid moeten worden. Na de cursus bent u in staat om maaltijden te bereiden zoals aardappelen met groente en vlees of vis, stamppot, pasta, witlof met ham en kaas of een maaltijdsoep.

6 kooklessen

De cursus bestaat uit zes kooklessen van 2,5 uur in groepen van maximaal acht personen. Zo krijgt iedere deelnemer voldoende aandacht. Er wordt gekookt uit het Marente Kookboek, dit kunt u na de cursus tegen een kleine vergoeding aanschaffen. 

Iets voor u?

Aanmelden voor de cursus kan via het aanmeldformulier of tijdens kantooruren via telefoonnummer 071 409 32 23.

Kosten en ledenvoordeel

Als lid betaalt u slechts €130,00 voor de cursus. Niet-leden betalen €160,00. De kosten zijn inclusief de ingrediënten voor de maaltijd.

Informatie

Voor meer informatie of aanmelden kunt u op maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur contact opnemen met Marente via telefoonnummer  071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Aanhef*
  2. Automatische incasso*
  3. Voorwaarden*