Kookcursus 'De Oude Garde'

In deze basiskookcursus leren we aan de hand van het Marente Kookboek diverse heerlijke maaltijden bereiden. Na de kookles wordt onder het genot van een glaasje wijn of fris aan de gedekte tafel met zijn allen gedineert. Gezelligheid staat voorop.

Eenvoudig en gezond

Onder begeleiding van kok Willem Vogels krijg je het koken onder de knie. Hoe maak ik eenvoudig een gezonde maaltijd, welke ingrediënten zijn daarvoor nodig in welke volgorde moeten ze bereid worden. Na de cursus ben je in staat om maaltijden te bereiden zoals aardappelen met groente en vlees of vis, stamppot, pasta, witlof met ham en kaas of een maaltijdsoep.

6 kooklessen

De cursus bestaat uit zes kooklessen van 2,5 uur in groepen van maximaal acht personen. Zo krijgt iedere deelnemer voldoende aandacht. Er wordt gekookt uit het Marente Kookboek wat na de cursus tegen een kleine vergoeding aangeschaft kan worden. 

Iets voor jou?

Aanmelden voor de cursus kan via het aanmeldformulier of tijdens kantooruren via telefoonnummer 071 409 32 23.

Kosten en ledenvoordeel

Als lid betaal je slechts €135,00 voor de cursus. Niet-leden betalen €165,00. De kosten zijn inclusief de ingrediënten voor de maaltijd.

Informatie

Voor meer informatie of aanmelden zijn wij bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur via telefoonnummer  071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Aanhef*
  2. Automatische incasso*
  3. Voorwaarden*