Marente Danst

Blijf fit met Marente Danst! Een cursus waarin een mix van verschillende dansstijlen wordt aangeboden, waaronder salsa, samba, chachacha, hiphop, jazz en moderne dans. 

Uit onderzoek blijkt dat dansen de meest effectieve vorm van beweging is om verschijnselen van ouderdom tegen te gaan en fit te blijven. Onder leiding van dansdocent Jorien Boot maak je kennis met verschillende dansstijlen. Hierbij richt zij zich vooral op individuele/'freestyle' dans, dus het is geen stijldansen waarbij in paren gedanst wordt. Zo kan iedereen op elk niveau meedoen. Ook doe je oefeningen waarbij specifieke spiergroepen getraint worden. 

Dans je mee met Marente?

De cursus wordt gegeven op dinsdag van 9.30-10.30 uur en van 11.00-12.00 uur in de dansschool van Jorien Boot, Keyserswey 69 in Noordwijk.

Kosten en vergoeding

De cursus wordt aangeboden in series van 10 lessen. De kosten zijn voor leden €110,00 en voor niet leden €140,00, inclusief een kopje koffie of thee na afloop. Bij minder lessen wordt de prijs aangepast  (€11,- per les). Zorg en Zekerheid vergoedt de kosten geheel of gedeeltelijk tot een maximum van  €115,00 tot €150,- per jaar, afhankelijk van je aanvullende verzekering. Ben je elders verzekerd, informeer dan bij je zorgverzekeraar of je voor een vergoeding in aanmerking komt. 

Informatie

Voor meer informatie of aanmelden zijn wij bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur via telefoonnummer  071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Aanhef*
  2. Automatische incasso*
  3. Voorwaarden*