Kapper aan huis

Vindt u het fijn om thuis geholpen te worden, in plaats van zelf naar de kapper te gaan? Onze kappers komen graag naar toe en geven u een professionele kappersbehandeling in uw eigen omgeving. U bepaalt zelf waar en wanneer. Ze knippen, föhnen, watergoven, permanenten en/of verven uw haar. Als u iets anders wenst, kunt u het altijd vragen. Het scheelt tijd en geld, want met uw ledenpas betaalt u een voordelig tarief.

Iets voor u?

Als lid van Marente kunt u gebruikmaken van de Kapper-aan-huisservice. Ideaal als u om wat voor reden dan ook aan huis gebonden bent. Uw gegevens worden doorgegeven aan de dienstverlener en zij nemen vrijblijvend contact met u op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak.  

Ledenvoordeel

Op vertoon van uw ledenpas betaalt u in 2022 de volgende voordelige ledentarieven:

  • Knippen € 23,50
  • Modelföhnen € 23,-
  • Watergolven € 25,-
  • Permanent (afhankelijk van het soort) vanaf € 73,-
  • Verven (afhankelijk van behandeling, prijs in overleg met kapper)

Vraag uw kapster naar de voordelige combinatietarieven voor knippen/watergolven en knippen/modelföhnen.

De prijzen zijn inclusief reiskosten en exclusief verzorgingsproducten. Er kan toeslag berekend worden aan mensen met lang haar. Eventuele parkeerkosten worden doorberekend aan de klant.

Wij verzoeken u vriendelijk, indien mogelijk, uw haren te wassen voordat de kapper komt.

Informatie/aanmelding

Voor meer informatie of aanmelden kunt u op maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur contact opnemen met Marente via telefoonnummer  071 409 33 33 of gebruik maken van het aanmeldformulier. Uw gegevens worden doorgegeven aan de dienstverlener en zij nemen vrijblijvend contact met u op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Aanhef*