Kapper

Kapper aan huis

Vindt u het fijn om thuis geholpen te worden, in plaats van zelf naar de kapper te gaan? Onze kappers komen graag naar toe en geven u een professionele kappersbehandeling in uw eigen omgeving. U bepaalt zelf waar en wanneer. Ze knippen, föhnen, watergoven, permanenten en/of verven uw haar. Als u iets anders wenst, kunt u het altijd vragen. Het scheelt tijd en geld, want met uw ledenpas betaalt u een voordelig tarief.

Iets voor u?

Als lid van Marente kunt u gebruikmaken van de Kapper-aan-huisservice. Ideaal als u om wat voor reden dan ook aan huis gebonden bent. Uw gegevens worden doorgegeven aan de dienstverlener en zij nemen vrijblijvend contact met u op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak.  

Ledenvoordeel

Op vertoon van uw ledenpas betaalt u IN 2021 de volgende voordelige ledentarieven:

  • Knippen € 21,50
  • Modelföhnen € 21,-
  • Watergolven € 23,-
  • Permanent (afhankelijk van het soort) vanaf € 71,-
  • Verven (afhankelijk van behandeling, prijs in overleg met kapper)

Vraag uw kapster naar de voordelige combinatietarieven voor knippen/watergolven en knippen/modelföhnen.

Tijdelijk geldt er een coronatoeslag van tussen de € 2,- en de € 5,- om de kappers tegemoet te komen in de extra ksten voor beschermingsmaterialen. Het is aan de kapper zelf of zij deze toeslag daadwerkelijk doorberekent.

De prijzen zijn inclusief reiskosten en exclusief verzorgingsproducten. Er kan toeslag berekend worden aan mensen met lang haar. Eventuele parkeerkosten worden doorberekend aan de klant.

Wij verzoeken u vriendelijk, indien mogelijk, uw haren te wassen voordat de kapper komt.

Informatie/aanmelding

Voor meer informatie of aanmelden kunt u op werkdagen tussen 08.30-16.30 uur contact opnemen met Marente via telefoonnummer  071 409 33 33 of gebruik maken van het aanmeldformulier. Uw gegevens worden doorgegeven aan de dienstverlener en zij nemen vrijblijvend contact met u op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Aanhef*