Maatje: extra begeleiding

Gaat u niet graag alleen de deur uit? Of kookt u niet meer in uw eentje? Eet u minder nu u alleen bent? Doe het samen met een maatje van Meerzorg. Met een beetje hulp blijft u zelfstandig en het is nog gezellig ook.

Zoals u het wenst

Uw maatje is er voor de gezelligheid en kan u begeleiden bij zeer uiteenlopende activiteiten. Bijvoorbeeld samen naar het theater, museum, toneel of film, samen winkelen, samen wandelen of een spelletje doen, herinneringen ophalen en foto's kijken. Ook begeleiding bij een huisarts- of ziekenhuisbezoek is mogelijk. Meerzorg regelt voor u een maatje dat bij u past, waarbij rekening gehouden wordt met uw interesse, achtergrond en woongebied.

Kosten en ledenvoordeel

Uw maatje kost € 23,75 per uur voor leden en € 24,75 per uur voor niet-leden.

Minimale afname: 2 uur. Meerzorg verzorgt de uitbetaling van uw maatje en u krijgt hiervoor een factuur. Zo is het altijd goed geregeld.

Informatie

Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Meerzorg via tel. 071 409 32 78. Meerzorg heeft ook een eigen website www.meerzorg.nu. Maakt u gebruik van het aanmeldformulier, dan worden uw gegevens doorgegeven aan de dienstverlener en nemen zij vrijblijvend contact met u op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak. 

Ja, ik wil me aanmelden

  1. Aanhef*