Maatje: extra begeleiding

Gaat je niet graag alleen de deur uit? Of kook je niet meer in je eentje? Eet je minder nu je alleen bent? Doe het samen met een maatje van Meerzorg. Met een beetje hulp blijf je zelfstandig en het is nog gezellig ook.

Zoals gewenst

Een maatje is er voor de gezelligheid en kan begeleiden bij zeer uiteenlopende activiteiten. Bijvoorbeeld samen naar het theater, museum, toneel of film, samen winkelen, samen wandelen of een spelletje doen, herinneringen ophalen en foto's kijken. Ook begeleiding bij een huisarts- of ziekenhuisbezoek is mogelijk. Meerzorg regelt een maatje dat bij je past, waarbij rekening gehouden wordt met je interesse, achtergrond en woongebied.

Kosten en ledenvoordeel

Een maatje kost € 25,00 per uur voor leden en €26,00 per uur voor niet-leden.

Minimale afname: 3 uur. Meerzorg verzorgt de uitbetaling van het maatje en je krijgt hiervoor een factuur. Zo is het altijd goed geregeld.

Informatie

Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met Meerzorg via tel. 071 409 32 78. Aanmelden kan ook via het aanmeldformulier. Je gegevens worden doorgegeven aan de dienstverleners en zij nemen vrijblijvend contact op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak. Kijk ook eens op www.meerzorg.nu.

Ja, ik wil me aanmelden
 

Aanmeldformulier