Pedicure aan huis

Ons hele gewicht wordt gedragen door onze voeten. Daarom is goede voetverzorging erg belangrijk. In je eigen omgeving kan een vakkundig pedicure je van een ingegroeide nagel, likdoorn of overmatig eelt afhelpen. Ideaal voor mensen die door diabetes, reuma of vaatstoornissen behoefte hebben aan professionele voetverzorging. Natuurlijk kun je ook je voeten gewoon eens lekker laten verwennen.

Kwaliteit

Wij werken samen met gediplomeerde pedicures. Zij werken volgens de nieuwste methodes en met materiaal dat voldoet aan de huidige hygiënische normen. Enkele medische pedicures zijn nog verder gespecialiseerd in gecompliceerde voetverzorging en bovendien KRP-geregistreerd. En sommige pedicures voetreflextherapeut.

Ledentarief en vergoeding 2024

  • Het ledentarief  voor een pedicurebehandeling is € 39,50 inclusief reiskosten. De behandeling duurt tussen de 30 en 45 minuten.
  • Het tarief voor een pedicurebehandeling aan diabetici of reumapatiënten is € 42,50,-. Verschillende ziektekostenverzekeraars vergoeden deze behandeling. Hou rekening met een eigen bijdrage per bezoek.
  • Bij afwijkende behandelingen wordt de prijs vooraf met de klant afgesproken.
  • Afspraken die niet 24 uur van te voren afgezegd zijn, kunnen door de pedicure gefactureerd worden.

Vergoeding bij diabetes

  • Ga voor een zorgprofiel naar de huisarts of podotherapeut.
  • Voor mensen met zorgprofiel 0 of 1 vergoedt de zorgverzekeraar de kosten van de pedicurebehandeling, afhankelijk van je aanvullende verzekering. 
  • Voor mensen met zorgprofiel 2, 3 of 4 maakt de podotherapeut een behandelplan. Om vergoeding te krijgen, moet je behandeld worden door een pedicure die een contract heeft met je podotherapeut, anders betaalt de zorgverzekeraar niets uit. Informeer bij je podotherapeut met welke pedicures hij/zij een contract heeft voor je een afspraak maakt. 

Aanmelding/informatie

Na aanmelding via het aanmeldformulier worden je gegevens doorgegeven aan de dienstverlener. Zij nemen vrijblijvend contact op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak. Voor vragen is Ledenservice Marente bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur via telefoonnummer  071 409 33 33. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Ja, ik wil me aanmelden 


Aanmeldformulier