Pedicure aan huis

Ons hele gewicht wordt gedragen door onze voeten. Een goede voetverzorging is daarom belangrijk. In uw eigen omgeving kan een vakkundig pedicure u van een ingegroeide nagel, likdoorn of overmatig eelt afhelpen. Natuurlijk kunt u ook uw voeten gewoon eens lekker laten verwennen.

Iets voor u?

Deze service is geschikt voor mensen die door diabetes, reuma of vaatstoornissen behoefte hebben aan professionele voetverzorging. En voor iedereen die zijn/haar voeten (regelmatig) wil laten verzorgen.

Kwaliteit

De pedicures met wie wij samenwerken zijn gediplomeerd en werken volgens de nieuwste methodes en met materiaal dat voldoet aan de huidige hygiënische normen. Daarbij hebben wij ook een samenwerking met enkele medische pedicures, zij zijn nog verder gespecialiseerd in gecompliceerde voetverzorging en bovendien KRP-geregistreerd. Bovendien zijn sommige pedicures ook voetreflextherapeut.

Ledenvoordeel

Op vertoon van uw ledenpas krijgt u €3,- korting op iedere derde behandeling.

Kosten en vergoeding 2023

  • U betaalt aan de pedicure het ledentarief van € 36,- inclusief reiskosten. De behandeling duurt tussen de 30 en 45 minuten.
  • Het tarief voor een pedicurebehandeling aan diabetici of reumapatiënten is € 38,-. Verschillende ziektekostenverzekeraars vergoeden deze behandeling. Op de website van ProCert vindt u een overzicht van vergoedingen door zorgverzekeraars.
  • Bij afwijkende behandelingen wordt de prijs vooraf met de klant afgesproken.

Vergoeding bij diabetes

Heeft u diabetes, dan gaat u eerst langs de huisarts of podotherapeut voor een zorgprofiel. Voor mensen met zorgprofiel 0 of 1 vergoedt de zorgverzekeraar, afhankelijk van uw aanvullende verzekering, de pedicure. Voor mensen met zorgprofiel 2, 3 of 4 maakt de podotherapeut een behandelplan. Om vergoeding te krijgen, moet u zich laten behandelen door een pedicure die een contract heeft met uw podotherapeut. anders betaalt de zorgverzekeraar niets uit.

Pedicure via ledenservice Marente

Heeft u diabetes met zorgprofiel 0 of 1, dan wijzigt er verder niets voor u. Heeft u zorgprofiel 2, 3 of 4 dan moet u goed in de gaten houden of onze pedicure een contract heeft met uw podotherapeut. Dit kunt u navragen bij de podotherapeut. Bij een pedicure betaalt u altijd een kleine eigen bijdrage per bezoek. Met het ledenvoordeel (€3,- op iedere derde behandeling) houdt u deze eigen bijdrage zo laag mogelijk. Afspraken die niet 24 uur van te voren worden afgezegd kunnen door de pedicure gefactureerd worden. 

Informatie

Voor meer informatie of aanmelden kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Marente via tel. (071) 409 33 33 of gebruik maken van het aanmeldformulier. Uw gegevens worden doorgegeven aan de dienstverlener en zij nemen vrijblijvend contact met u op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak.  

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Aanhef*