Omgaan met de tablet (Android)

Wat zijn apps en hoe kom ik eraan? Hoe Skype ik met mijn kleindochter? Hoe kom ik op Facebook? Waar vind ik buienradar of een nieuwssite? Allemaal vragen waar we u antwoord op geven tijdens de tablet cursus. En u wordt uiteraard geholpen bij het gebruiksklaar maken van uw nieuwe tablet.

Hoewel de bediening van een tablet eenvoudig is, kan het prettig zijn op weg geholpen te worden. U leert stap voor stap de mogelijkheden op het gebied van internet, e-mail, foto's en apps. Er gaat een wereld voor u open.

Voor wie?

Iedereen die in het bezit is of gebruik kan maken van een tablet (Android) en de mogelijkheden wil leren kennen. Heeft u een nieuw aangeschafte tablet? Tijdens de gratis installatie les voorafgaand aan de eerste les helpen wij u deze gebruiksklaar te maken. Ook deelnemers met een smartphone (Android) kunnen deze cursus volgen. 

Vergroot uw wereld vanuit huis

Volg onze iPad- of tabletlessen bij u thuis, 1-op-1 gegeven door onze ervaren docent. Meer informatie.

Tablet cursus

Tijdens de cursus leert u de tablet te bedienen en maakt u kennis met verschillende programma's, ook wel 'apps' genoemd. U leert o.a. hoe u foto's kunt maken, beheren en versturen, hoe u kunt e-mailen en internetten en hoe u gebruik maakt van social media. Deelnemers die een tablet nieuw aangeschaft hebben biedt Marente een installatie les aan, waarin u samen met de docent de tablet klaarmaakt voor gebruik. Deze les vindt een uur voor de start van de cursus plaats.

Opzet en kosten

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur. Onder begeleiding van een ervaren docent met kennis van computer en software, beheerst u binnen korte tijd de vaardigheden. De groep bestaat uit maximaal 7 deelnemers, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. De kosten zijn voor leden €65,00 en voor niet-leden €95,00.

Informatie

Voor meer informatie of aanmelden kunt u op maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur contact opnemen met Marente via telefoonnummer  071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Tablet cursus voor gevorderden

In deze cursus gaan we o.a. dieper in op het maken en bewerken van foto's. U kunt na afloop prachtige panorama foto's maken. Ook leert u surfen naar webpagina's op het internet, zoeken met de zoekmachine van Google en het plannen van een reis of route met de auto of openbaar vervoer via uw tablet.

Opzet en kosten

De cursus voor gevorderden bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur. De kosten zijn €65,00 voor leden en €95,00 voor niet-leden.

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Wilt u gebruik maken van de installatieles
  2. Aanhef*
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*