Omgaan met de tablet (Android en Apple)

Wat zijn apps en hoe kom ik eraan? Hoe Skype ik met mijn kleindochter? Hoe kom ik op Facebook? Waar vind ik buienradar of een nieuwssite? Allemaal vragen waar we antwoord op geven tijdens de cursus. En je wordt uiteraard geholpen bij het gebruiksklaar maken van een nieuwe tablet.

Hoewel de bediening van een tablet eenvoudig is, kan het prettig zijn op weg geholpen te worden. Je leert stap voor stap de mogelijkheden op het gebied van internet, e-mail, foto's en apps. Er gaat een wereld voor je open.

Voor wie?

Iedereen die in het bezit is of gebruik kan maken van een tablet (Android) of een iPad 2,3, 4 of een iPad Air (Apple) en de mogelijkheden wil leren kennen. Ook deelnemers met een smartphone kunnen deze cursus volgen. 

De cursus

Tijdens de cursus leer je de tablet te bedienen en maak je kennis met verschillende programma's, ook wel 'apps' genoemd. Je leert o.a. hoe je foto's kunt maken, beheren en versturen, hoe e-mailen en internetten werkt en hoe je gebruik maakt van social media. Deelnemers die een tablet nieuw aangeschaft hebben biedt Marente een installatie les aan, waarin samen met de docent de tablet klaargemaakt wordt voor gebruik. Deze les vindt een uur voor de start van de cursus plaats.

Opzet en kosten

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur. Onder begeleiding van een ervaren docent met kennis van computer en software, beheers je binnen korte tijd de vaardigheden. De groep bestaat uit maximaal 7 deelnemers, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. De kosten zijn voor leden € 65,- en
voor niet-leden € 95,-.

Informatie

Voor meer informatie of aanmelden zijn wij bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur via telefoonnummer  071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Wilt u gebruik maken van de installatieles
  2. Aanhef*
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*