Zwemmen met korting

Heerlijk zwemmen met een leuke korting in verschillende zwembaden in de regio, wie wil dat nu niet? Zwemmen is gezond voor lijf en leden en niet blessuregevoelig. Met uw lidmaatschap kunt u een kortingskaart aanvragen waarmee u na 12 keer zwemmen één keer gratis recreatief kunt zwemmen. U kunt zo vaak meedoen als u zelf wilt!

Naast het recreatiezwemmen krijgt u in diverse zwembaden ook een knip in uw zwemkaart bij het doelgroepzwemmen voor 50 plussers. 

Doelgroepzwemmen met korting

Iets voor u?

Iedereen die van zwemmen houdt en graag een extra keer gratis wilt zwemmen kan een kortingskaart aanvragen.

Ledenvoordeel

Op vertoon van uw ledenpas en uw kortingskaart heeft u recht op één keer gratis zwemmen tijdens de recreatie-uren na iedere twaalf bezoeken aan een zwembad in de regio. De kortingsregeling geldt naast alle andere kortingsregelingen in het zwembad, met uitzondering van het jaar- en/of seizoensabonnement, groepslessen (tenzij hierboven genoemd), zwemlessen voor zwemABC en zwemvaardigheidsdiploma's, verenigingszwemmen en schoolzwemmen. De kortingskaart geldt per persoon. Er kunnen meerdere kaarten per gezin aangevraagd worden. De korting is niet geldig tegelijk met regelingen van andere organisaties dan het zwembad en Marente.

Zwembaden

U kunt gebruik maken van deze kortingsregeling bij verschillende zwembaden in het werkgebied, namelijk:

Meer informatie over openingstijden, faciliteiten en activiteiten vindt u op de website van het betreffende zwembad.

Informatie

Voor meer informatie of aanvragen van de kortingskaart kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Marente via tel. (071) 409 33 33 of gebruik maken van het aanvraagformulier. 

Bij ieder bezoek aan het zwembad toont u uw kortingskaart en de ledenpas aan de kassa. Na 12 keer zwemmen is uw kaart vol en heeft u recht op één keer gratis recreatief zwemmen. Uw volle kaart wordt aan de kassa ingenomen, u krijgt gelijk een nieuw exemplaar en u mag gratis naar binnen.

Ja, ik wil een kortingskaart aanvragen

  1. Aanhef*

Let op: vul bij opmerkingen in bij welk zwembad u de kortingskaart gaat gebruiken.