Marente Golft

Golfen is de ideale activiteit om wat lichaamsbeweging te krijgen, van de natuur te genieten, gezellig bij te praten met andere golfers en te ontspannen. Tijdens deze basiscursus leer je o.a. de gangbare technieken en de baanetiquette. Na afronding van de cursus mag je zelfstandig bijna 80 golfbanen in Nederland op. 

In zes lessen klaar voor de korte baan

In zes lessen leer je van een golfprofessional de gangbare technieken. Van de swing tot de put, de chip en de pitch. Ook wordt de baanetiquette bijgebracht. Deze gedragsregels zorgen ervoor dat je in een goed tempo veilig over de baan kunt bewegen, zonder anderen in de weg te lopen of geraakt te worden door rondvliegende ballen. De groepen worden klein gehouden zodat de deelnemers kunnen rekenen op persoonlijke aandacht. Deze basiscursus levert je 'baanpermissie' op, een mooie opstap naar het golfvaardigheidsbewijs. De baanpermissie geeft toegang tot diverse banen in Nederland. Vooral de kleinere met 9 holes en goede oefenfaciliteiten, zoals Golfcentrum Noordwijk.

Kosten en vergoeding

De cursus wordt gegeven op het Golfcentrum in Noordwijk en bestaat uit 6 lessen op rij van 10.00-11.00 uur (de laatste les duurt tot 11.30 uur). De kosten zijn voor leden €105,00 en voor niet leden €120,00. De clubs staan voor je klaar en je krijgt een ballenkaart met 12 credits (mandjes met ballen) en gratis toegang tot de oefenfaciliteiten.

Informatie

Voor meer informatie of aanmelden zijn wij bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur via telefoonnummer  071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Golf-vervolg

Het is mogelijk om na de cursus door te stromen naar de vervolgcursus. Deze wordt afgesloten met het theorie-examen GVB/HCP 54.  

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Aanhef*
  2. Automatische incasso*
  3. Voorwaarden*