Thuiszorg in Noordwijkerhout

U woont zelfstandig thuis. En vanwege ouderdom, ziekte of revalidatie heeft u ondersteuning nodig. Bijvoorbeeld van uw partner, familie of vrienden. Maar misschien redt u het daar niet mee. In dat geval kunt u de thuiszorg van Marente inschakelen.

De thuiszorg van Marente in Noordwijkerhout wordt door twee wijkteams gedaan. De teams zijn kleinschalig en wijkgebonden. U ziet dus veelal dezelfde gezichten en u leert de zorgverleners snel kennen.

Contact met de thuiszorg

In Noordwijkerhout zijn de volgende wijkteams werkzaam. In de ochtend en de avond zijn de wijkteams op bezoek bij hun cliënten. Het is dan fijn als de telefoon niet vaak overgaat. Voor vragen die geen spoed hebben, kunt u daarom het beste tussen 13.00 en 15.00 uur bellen.

Wijkteam Flora

Telefoonnummer: 06-82012118
E-mail: wijkzorg.nwhflora@marente.nl

Weet u niet bij welk wijkteam u moet zijn? Neem dan contact op met klantenservice van Marente via 071 409 33 33 of info@marente.nl.

Wijkteam Jasmijn

Telefoonnummer: 06 10 02 90 56
E-mail: wijkzorg.nwhjasmijn@marente.nl

Wijkteam Jasmijn is gespecialiseerd in zorg voor mensen met dementie of een psychiatrische achtergrond. Dit wijkteam komt in heel Noordwijkerhout. Cliënten die vanwege andere redenen thuiszorg nodig hebben, krijgen zorg van team Flora.