Opticien aan huis

Slechter gaan zien kan vervelende gevolgen hebben. Denk aan vallen, niet goed meer kunnen lezen of het verwaarlozen van een oogaandoening. Het is dan ook aan te raden eens in de twee jaar een oogmeting en oogdrukmeting  te laten doen.

Voor een meting of voor de aanschaf of reparatie van een bril hoeft u de deur niet meer uit! De opticien komt voor u aan huis met professionele apparatuur. Hij kan een oogmeting uitvoeren, uw bril bijstellen en repareren. Voor zeer slechtzienden heeft de opticien speciale hulpmiddelen.

U kunt thuis een keuze maken uit een uitgebreid assortiment brillen. De opticien helpt u daarbij met deskundig advies. Voor deze dienst werken wij samen met gekwalificeerde opticiens. Zij zijn in het bezit van het NUVO keurmerk (erkend gediplomeerd Optiekbedrijf).

Nederlandse Huisopticiens

De Nederlandse Huisopticiens hebben jarenlang ervaring op het gebied van oogzorg aan huis. Alle opticiens zijn gediplomeerd en het bedrijf is aangesloten bij de NUVO. De opticiens hebben een ruime collectie design- en merkbrillen bij zich. Zeer slechtzienden kunnen via het onderdeel 'Low Vision' speciale hulpmiddelen aanschaffen. Kijk ook eens op www.huisopticiens.nl.

Iets voor u?

Deze service is geschikt voor iedereen die de opticien aan huis wil laten komen. Een meting is ook mogelijk voor mensen die niet goed kunnen aangeven wat ze kunnen zien, bijvoordeel door dementie of afasie.

Ledenvoordeel

Op vertoon van uw ledenpas heeft u recht op: 

  • 15 % korting op de aanschaf van bril en glazen
  • Gratis oogmeting, advies, afstellen en uitvoering van kleine reparaties
  • U betaalt geen voorrijkosten

Informatie

Voor meer informatie of aanmelden kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Marente via tel. (071) 409 33 33 of gebruik maken van het aanmeldformulier. Uw gegevens worden doorgegeven aan de dienstverlener en zij nemen vrijblijvend contact met u op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak.  

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Aanhef*