Opticien aan huis

Slechter gaan zien kan vervelende gevolgen hebben. Denk aan vallen, niet goed meer kunnen lezen of het verwaarlozen van een oogaandoening. Het is dan ook aan te raden eens in de twee jaar een oogmeting en oogdrukmeting  te laten doen. 

Voor een oogmeting, oogdrukmeting of aanschaf en reparatie van een bril hoef je de deur niet meer uit! De opticien komt thuis met professioneel apparatuur en een breed assortiment brillen, zowel klassiek als modern en in verschillende prijsklassen. Ook voor een bestaande bril kun je nieuwe glazen aanschaffen. 

Een meting is ook mogelijk voor mensen die niet goed kunnen aangeven wat ze kunnen zien, bijvoordeel door dementie of afasie. Zeer slechtzienden kunnen speciale hulpmiddelen aanschaffen via het onderdeel 'Low Vision'.

Nederlandse Huisopticiens

Onze partner de Nederlandse Huisopticiens heeft jarenlang ervaring op het gebied van oogzorg aan huis. Alle opticiens zijn gediplomeerd en het bedrijf is aangesloten bij de NUVO. Kijk ook eens op www.huisopticiens.nl.

Ledenvoordeel

  • 15 % korting op de aanschaf van bril en glazen
  • gratis oogmeting, advies, afstellen en uitvoering van kleine reparaties
  • geen voorrijkosten

Aanmelding/informatie

Na aanmelding via het aanmeldformulier worden je gegevens doorgegeven aan de dienstverlener. Zij nemen vrijblijvend contact op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak. Voor vragen is Ledenservice Marente bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur via telefoonnummer  071 409 33 33. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Ja, ik wil me aanmelden 


Aanmeldformulier