Hulp bij de afwikkeling van een erfenis 

Na een overlijden breekt voor erfgenamen een moeilijke periode aan waarin het verlies moet worden verwerkt. Tegelijkertijd moeten in deze periode ook allerlei financiële en administratieve zaken worden geregeld.

Partiar BV

Onze samenwerkingspartner Partiar BV uit Sassenheim is al ruim 20 jaar onder meer gespecialiseerd in nalatenschapsafwikkeling. Met medewerkers uit onder andere het notariaat en het bankwezen werkt een gekwalificeerd team van 25 medewerkers nauw samen om u als erfgenaam te adviseren en ontzorgen.

 

Wat kan Partiar voor u betekenen?

 

Afwikkeling van de erfenis

Partiar neemt de gehele (of gedeeltelijke) afwikkeling van de nalatenschap uit handen. Denk hierbij aan:

  • Opzeggen van abonnementen/ diensten en verzekeringen
  • Leegruimen en opzeggen of verkopen van de woning
  • Verdeling van de inboedel
  • Begeleiden notarieel traject
  • Aangifte erfbelasting en aangifte inkomstenbelasting
  • Voldoen van alle schulden
  • Opstellen van de boedelbeschrijving en indien nodig deponeren bij de Rechtbank
  • Opstellen rekening en verantwoording
  • Verdeling erfenis

Ledenvoordeel

Op vertoon van uw ledenpas ontvangt u 10% korting op het normale uurtarief (€ 85 - € 165) en betaalt u geen reiskosten binnen 30 km vanaf het verzorgingsgebied van Marente.

Heeft u zelf ook alles geregeld?

Het regelen van uw laatste afscheid en uw erfenis, het zijn lastige onderwerpen. We willen er vaak niet te veel over nadenken, toch is het verstandig om hierbij stil te staan. Als onafhankelijk executeur regelt Partiar alle praktische, administratieve en fiscale zaken rondom de afwikkeling van uw nalatenschap. Met de benoeming van Partiar als executeur heeft u zelf de regie in handen, ook als u er niet meer bent.

Wilt u weten hoe u uw nalatenschap goed kunt vastleggen of wilt u meer weten over een executeursbenoeming? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende en kosteloze afspraak. Dit gesprek kan bij Partiar op kantoor, bij u thuis of desgewenst telefonisch plaatsvinden. Tijdens dit gesprek vertellen we u graag over de mogelijkheden van Partiar en hoe Partiar u van dienst kan zijn.

Informatie/aanmelding

Op werkdagen tussen 08.30 - 16.30 uur kunt u contact opnemen met Marente via telefoonnummer 071 409 33 33 of maak gebruik van het aanmeldformulier. Uw gegevens worden doorgegeven aan de dienstverlener en zij nemen vervolgens vrijblijvend contact met u op. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Kijk ook eens op de website van Partiar. Als u direct contact opneemt, vergeet dan niet te melden dat u lid bent van Marente.

Nog geen lid?

Regel uw lidmaatschap eenvoudig. 

word lid van Marente 

Ja, ik wil me aanmelden

  1. Aanhef*