Yoga 50+

Yoga 50+

Yoga heeft een positief effect op het versoepelen en versterken van spieren. Door het toepassen van aangeleerde ademhalingstechnieken ontspant u beter waardoor stress vermindert en slaap verbetert. Daarnaast werkt Yoga preventief tegen o.a. nek- en rugklachten. Yoga brengt balans in uw lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Neem meer tijd voor uzelf en schrijf u in voor de cursus. 

Oefeningen

De oefeningen worden langzaam en geconcentreerd uitgevoerd, zowel staand en zittend als liggend, met speciale aandacht voor de ontspanning. Uw ademhaling maakt hier een belangrijk onderdeel van uit. Prestatie speelt geen enkele rol, want iedereen werkt op zijn of haar eigen niveau.

Iets voor u?

De cursus is geschikt voor iedereen die ontspannen aan zijn/haar lichamelijke en geestelijke gesteldheid wil werken.

Locatie en tijd

De cursus wordt gegeven bij Vitaliteitscentrum Katwijk op donderdag van 9.00-10.15 uur en bij Praktijk Yoga Mayura in Voorschoten op maandag van 10.30-11.45 uur. Niet-leden kunnen ook deelnemen aan deze cursus en betalen € 30,- extra op de kosten van de gehele cursus. 

Opzet

De cursus bestaat uit ongeveer 15 à 25 lessen van één uur en vijftien minuten. 

Kosten en vergoeding

De kosten per les zijn € 10,50 voor leden, inclusief koffie en/of thee na afloop.

Zorg en Zekerheid vergoedt de kosten voor 50%-100% tot een maximum van € 115,- tot € 175,00 per jaar, afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Bent u elders verzekerd, informeert u dan bij uw zorgverzekeraar voor welke vergoeding u in aanmerking komt.

Later instromen

Wilt u later instromen of een proefles volgen, neem dan contact op voor de mogelijkheden. Als u later instroomt wordt de prijs aangepast. Leden betalen dan € 10,50 per les.

Informatie

Voor meer informatie of aanmelden kunt u op maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur contact opnemen met Marente via telefoonnummer  071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Aanhef*
  2. Automatische incasso*
  3. Voorwaarden*