Yoga 50+

Yoga 50+

Yoga heeft een positief effect op het versoepelen en versterken van spieren. Door het toepassen van aangeleerde ademhalingstechnieken ontspan je beter waardoor stress vermindert en slaap verbetert. Daarnaast werkt Yoga preventief tegen o.a. nek- en rugklachten. Yoga brengt balans in de lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Neem meer tijd voor jezelf en schrijf je in voor de cursus. 

Oefeningen

De oefeningen worden langzaam en geconcentreerd uitgevoerd, zowel staand en zittend als liggend, met speciale aandacht voor de ontspanning. Je ademhaling maakt hier een belangrijk onderdeel van uit. Prestatie speelt geen enkele rol, want iedereen werkt op zijn of haar eigen niveau.

Voor wie?

Voor iedereen die ontspannen aan zijn/haar lichamelijke en geestelijke gesteldheid wil werken.

Locatie en tijd

De cursus wordt gegeven bij Vitaliteitscentrum Katwijk op donderdag van 9.00-10.15 uur en van 10.30-11.45 uur. Niet-leden kunnen ook deelnemen aan deze cursus en betalen € 30,- extra op de kosten van de gehele cursus. 

Wanneer cursussen vol zijn doen wij ons best extra uren in te plannen, neem gerust contact met ons op of meld je aan voor de geïnteresseerdenlijst.

Opzet

De cursus bestaat uit ongeveer 15 à 25 lessen van één uur en vijftien minuten. 

Kosten en vergoeding

De kosten per les zijn € 10,50 voor leden, inclusief koffie en/of thee na afloop.

Zorg en Zekerheid vergoedt de kosten voor 50%-100% tot een maximum van € 115,- tot € 175,00 per jaar, afhankelijk van je aanvullende verzekering. Ben je elders verzekerd, informeer dan bij je zorgverzekeraar voor welke vergoeding je in aanmerking komt.

Later instromen of een proefles

Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Bij later instromen wordt de prijs aangepast. Leden betalen € 10,50 per les.

Informatie

Voor meer informatie of aanmelden zijn wij bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur via telefoonnummer  071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Aanhef*
  2. Automatische incasso*
  3. Voorwaarden*