Van Wijckerslooth in Oegstgeest

Welkom bij Van Wijckerslooth

Onze locatie is gevestigd tegenover het Bos van Wijckerslooth en dichtbij het centrum van Oegstgeest. Er wonen 155 ouderen in Van Wijckerslooth. Dagelijks zetten wij ons in om onze bewoners de best mogelijke zorg te geven. In ons restaurant kunt u genieten van een  goede kop koffie met wat lekkers. U bent van harte welkom! 

Locatiemanager Van Wijckerslooth Oegstgeest Marjolein Post


Vriendelijke groet,

Marjolein Post
Locatiemanager Van Wijckerslooth

Advies & rondleiding

Zoekt u een geschikte woonzorglocatie voor uzelf of voor uw naaste? Onze zorgbemiddelaars helpen u graag. Kosteloos en vrijblijvend. Een rondleiding is ook mogelijk.

071 409 33 33
zorgbemiddeling@marente.nl

 • 1 februari
  Muziekochtend

  Muziekochtend

  10:30 - 11:30 uur, Van Wijckerslooth

  Elke week luisteren naar Klassieke muziek en ander populaire muziek van de jaren 40, 50, 60 en 70. Allemaal bekende en minder bekende liederen uit de tijd van "toen".

 • 1 februari
  Bloemschikken

  Bloemschikken

  14:30 - 16:00 uur, Van Wijckerslooth

  Bloemschikken voor bewoners in het atrium Van Wijckerslooth 2. Er is een maximaal aantal plekken per week beschikbaar. Wilt u meedoen, geef u dan op bij team Welzijn. 

 • 2 februari
  Rummikub of Scrabble

  Rummikub of Scrabble

  10:30 - 11:30 uur, Van Wijckerslooth

 • 2 februari
  Filosofisch Café

  Filosofisch Café

  10:30 - 11:30 uur, Van Wijckerslooth

  Aan de hand van een Thema wordt er in een kleine groep met elkaar gefilosofeerd. Diverse onderwerpen komen aan bod, ook als er behoefte is aan een ander onderwerp. Het is aan u en uw gesprekpartners. De gespreksleider is een geestelijk verzorger of een medewerker van Welzijn. 

  Lijkt het u ook prettig om te filosoferen dan kunt u dit doorgeven aan team Welzijn.  

 • 3 februari
  Klaverjassen Van Wijckerslooth

  Klaverjassen Van Wijckerslooth

  14:30 - 16:00 uur, Van Wijckerslooth

  Klaveren boer, schoppen vrouw, Amsterdams of Rotterdams dat maakt niet uit. Het gaat om de gezelligheid. Wilt u ook meedoen met een potje? Geef u dan snel op bij team Welzijn. Momenteel vindt het klaverjassen plaats in Welzijn B, Van Wijckeslooth 2.

  Klaverjassen op vrijdagmiddag, klaver boer, schoppen vrouw het maakt niet uit Rotterdams of Amsterdams, het gaat om de gezelligheid. Wilt u ook een kaartje komen leggen, neem contact op met team Welzijn. 

 • 6 februari
  Bewegen met muziek

  Bewegen met muziek

  11:00 - 11:30 uur, Van Wijckerslooth

  Komt u mee bewegen met muziek in de grote zaal in Van Wijckerslooth. Wij heten u van harte welkom. Het leuke en gevarieerde programma wordt begeleid door een bewegingsagoog samen met een medewerker van Welzijn. Het bewegen is met muziek en u zit in een stoel. U kunt zich opgeven bij medewerkers van Welzijn of bij medewerkers op uw afdeling.

 • 6 februari
  Culinaire workshop

  Culinaire workshop

  14:30 - 16:00 uur, Van Wijckerslooth

  Elke week worden er onbekende maar ook bekende gerechten op tafel getoverd. Wilt u ook uw kookkunsten laten zien? Opgeven hiervoor kan bij team Welzijn, per workshop zijn er een beperkt aantal plaatsen, zij hebben precies inzichtelijk hoeveel plaats er nog is. Heeft u een leuk recept? Laat het ons weten; wie weet gebruiken we uw recept in de volgende workshop. Veel kookplezier!

Kom vrijwilligen

Kom vrijwilligen

Vrijwilligers zorgen vaak voor dat beetje extra wat de dag bijzonder maakt. Je doet iemand écht een plezier en het is nog leuk en afwisselend ook. Zet je beste beentje voor en kom vrijwilligen! 

Bekijk wat je kunt doen

Prezo keurmerk

Van Wijckerslooth heeft het Prezo-keurmerk. Wij zijn trots op deze bevestiging van de kwaliteitszorg die wij aan onze bewoners geven.

PREZO keurmerk geldt voor alle locaties van Marente.jpg

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFrankelandgroep is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Locatie Van Wijckerslooth

Van Wijckersloothplein 1
2341 BB Oegstgeest

Telefoon 071 752 74 00
info@marente.nl