Van Wijckerslooth in Oegstgeest

Welkom bij Van Wijckerslooth

Onze locatie, gevestigd tegenover het Bos van Wijckerslooth en dicht bij het centrum van Oegstgeest, is met onze 155 bewoners één van de grotere locaties van Marente. Bij ons staat de bewoner op de eerste plaats. Wij zetten ons iedere dag met hart en ziel in om onze bewoners de best mogelijke zorg te geven. Kom gerust eens langs: Drink een lekker kop koffie in ons mooie, nieuwe restaurant en proef de gemoedelijke sfeer. U bent van harte welkom! 


Vriendelijke groet,

Willeke van Delft,
Locatiemanager Van Wijckerslooth

Advies & rondleiding

Zoekt u een geschikte woonzorglocatie voor uzelf of voor uw naaste? Onze zorgbemiddelaars helpen u graag. Kosteloos en vrijblijvend. Een rondleiding is ook mogelijk.

071 409 33 33
zorgbemiddeling@marente.nl

 • 13 mei
  Rummikub of Scrabble

  Rummikub of Scrabble

  10:30 - 11:30 uur, Van Wijckerslooth

 • 13 mei
  Filosofisch Café

  Filosofisch Café

  10:30 - 11:30 uur, Van Wijckerslooth

  Aan de hand van een Thema wordt er in een kleine groep met elkaar gefilosofeerd. Diverse onderwerpen komen aan bod, ook als er behoefte is aan een ander onderwerp. Het is aan u en uw gesprekpartners. De gespreksleider is een geestelijk verzorger of een medewerker van Welzijn. 

  Lijkt het u ook prettig om te filosoferen dan kunt u dit doorgeven aan team Welzijn.  

 • 14 mei
  Schildersclub

  Schildersclub

  10:30 - 11:30 uur, Van Wijckerslooth

  Elke dinsdag- en vrijdagochtend wordt in een groepje van maximaal 10 geschilderd in het Atrium. Bent u een picasso in de dop en heeft u zin om uw creativiteit tot uiting te laten komen, geef u dan snel op bij Team Welzijn!

 • 14 mei
  Klaverjassen Van Wijckerslooth

  Klaverjassen Van Wijckerslooth

  14:30 - 16:00 uur, Van Wijckerslooth

  Klaveren boer, schoppen vrouw, Amsterdams of Rotterdams dat maakt niet uit. Het gaat om de gezelligheid. Wilt u ook meedoen met een potje? Geef u dan snel op bij team Welzijn. Momenteel vindt het klaverjassen plaats in Welzijn B, Van Wijckeslooth 2.

  Klaverjassen op vrijdagmiddag, klaver boer, schoppen vrouw het maakt niet uit Rotterdams of Amsterdams, het gaat om de gezelligheid. Wilt u ook een kaartje komen leggen, neem contact op met team Welzijn. 

 • 17 mei
  Handwerken

  Handwerken

  10:30 - 11:30 uur, Van Wijckerslooth

  Ruimte: Welzijn B

  Onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers kunt u breien, haken of borduren.

 • 17 mei
  Bewegen met muziek

  Bewegen met muziek

  11:00 - 11:30 uur, Van Wijckerslooth

  Komt u mee bewegen met muziek in de grote zaal in Van Wijckerslooth. Wij heten u van harte welkom. Het leuke en gevarieerde programma wordt begeleid door een bewegingsagoog samen met een medewerker van Welzijn. Het bewegen is met muziek en u zit in een stoel. U kunt zich opgeven bij medewerkers van Welzijn of bij medewerkers op uw afdeling.

 • 17 mei
  Culinaire workshop

  Culinaire workshop

  14:30 - 16:00 uur, Van Wijckerslooth

  Elke week worden er onbekende maar ook bekende gerechten op tafel getoverd. Wilt u ook uw kookkunsten laten zien? Opgeven hiervoor kan bij team Welzijn, per workshop zijn er een beperkt aantal plaatsen, zij hebben precies inzichtelijk hoeveel plaats er nog is. Heeft u een leuk recept? Laat het ons weten; wie weet gebruiken we uw recept in de volgende workshop. Veel kookplezier!

Kom vrijwilligen

Kom vrijwilligen

Vrijwilligers zorgen vaak voor dat beetje extra wat de dag bijzonder maakt. Je doet iemand écht een plezier en het is nog leuk en afwisselend ook. Zet je beste beentje voor en kom vrijwilligen! 

Bekijk wat je kunt doen

Prezo keurmerk

Van Wijckerslooth heeft het Prezo-keurmerk. Wij zijn trots op deze bevestiging van de kwaliteitszorg die wij aan onze bewoners geven.

PREZO keurmerk geldt voor alle locaties van Marente.jpg

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFrankelandgroep is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Locatie Van Wijckerslooth

Van Wijckersloothplein 1
2341 BB Oegstgeest

Telefoon 071 752 74 00
info@marente.nl