Van Wijckerslooth in Oegstgeest

Welkom bij Van Wijckerslooth

Onze locatie, gevestigd tegenover het Bos van Wijckerslooth en dicht bij het centrum van Oegstgeest, is met onze 155 bewoners één van de grotere locaties van Marente. Bij ons staat de bewoner op de eerste plaats. Wij zetten ons iedere dag met hart en ziel in om onze bewoners de best mogelijke zorg te geven. Kom gerust eens langs: Drink een lekker kop koffie in ons mooie, nieuwe restaurant en proef de gemoedelijke sfeer. U bent van harte welkom! 


Vriendelijke groet,

Willeke van Delft,
Locatiemanager Van Wijckerslooth

Advies & rondleiding

Zoekt u een geschikte woonzorglocatie voor uzelf of voor uw naaste? Onze zorgbemiddelaars helpen u graag. Kosteloos en vrijblijvend. Een rondleiding is ook mogelijk.

071 409 33 33
zorgbemiddeling@marente.nl

 • 26 juli
  Handwerken

  Handwerken

  10:30 - 11:30 uur, Van Wijckerslooth

  Ruimte: Welzijn B

  Onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers kunt u breien, haken of borduren.

 • 26 juli
  Bewegen met muziek

  Bewegen met muziek

  11:00 - 11:30 uur, Van Wijckerslooth

  Komt u mee bewegen met muziek in de grote zaal in Van Wijckerslooth. Wij heten u van harte welkom. Het leuke en gevarieerde programma wordt begeleid door een bewegingsagoog samen met een medewerker van Welzijn. Het bewegen is met muziek en u zit in een stoel. U kunt zich opgeven bij medewerkers van Welzijn of bij medewerkers op uw afdeling.

 • 26 juli
  Culinaire workshop

  Culinaire workshop

  14:30 - 16:00 uur, Van Wijckerslooth

  Elke week worden er onbekende maar ook bekende gerechten op tafel getoverd. Wilt u ook uw kookkunsten laten zien? Opgeven hiervoor kan bij team Welzijn, per workshop zijn er een beperkt aantal plaatsen, zij hebben precies inzichtelijk hoeveel plaats er nog is. Heeft u een leuk recept? Laat het ons weten; wie weet gebruiken we uw recept in de volgende workshop. Veel kookplezier!

 • 27 juli
  Rummikub of Scrabble

  Rummikub of Scrabble

  10:30 - 11:30 uur, Van Wijckerslooth

 • 27 juli
  Schildersclub

  Schildersclub

  10:30 - 11:30 uur, Van Wijckerslooth

  Elke dinsdag- en vrijdagochtend wordt in een groepje van maximaal 10 geschilderd in het Atrium. Bent u een picasso in de dop en heeft u zin om uw creativiteit tot uiting te laten komen, geef u dan snel op bij Team Welzijn!

 • 27 juli
  Sjoelen Van Wijckerslooth

  Sjoelen Van Wijckerslooth

  14:30 - 16:00 uur, Van Wijckerslooth

  Op dinsdagmiddag gaan de sjoelbakken op tafel. Heeft u zin om mee te doen, geef u dan snel op bij team Welzijn. U bent van harte welkom!

 • 27 juli
  Bingooo!

  Bingooo!

  14:30 - 16:30 uur, Van Wijckerslooth

  Elke laatste dinsdag van de maand kunt u mooie prijzen winnen bij de bingo!
  Wees welkom!
  Waar: in het Atrium.

  I.v.m. de grote van de ruimte is er een maximaal aantal plaatsen beschikbaar om mee te kunnen doen. U kunt bij team Welzijn aangeven of u mee wilt doen. 

Kom vrijwilligen

Kom vrijwilligen

Vrijwilligers zorgen vaak voor dat beetje extra wat de dag bijzonder maakt. Je doet iemand écht een plezier en het is nog leuk en afwisselend ook. Zet je beste beentje voor en kom vrijwilligen! 

Bekijk wat je kunt doen

Prezo keurmerk

Van Wijckerslooth heeft het Prezo-keurmerk. Wij zijn trots op deze bevestiging van de kwaliteitszorg die wij aan onze bewoners geven.

PREZO keurmerk geldt voor alle locaties van Marente.jpg

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFrankelandgroep is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Locatie Van Wijckerslooth

Van Wijckersloothplein 1
2341 BB Oegstgeest

Telefoon 071 752 74 00
info@marente.nl