Van Wijckerslooth in Oegstgeest

Welkom bij Van Wijckerslooth

Onze locatie is gevestigd tegenover het Bos van Wijckerslooth en dichtbij het centrum van Oegstgeest. Er wonen 155 ouderen in Van Wijckerslooth. Dagelijks zetten wij ons in om onze bewoners de best mogelijke zorg te geven. In ons restaurant kunt u genieten van een  goede kop koffie met wat lekkers. U bent van harte welkom! 


Vriendelijke groet,

Renate Claassen
Locatiemanager a.i. Van Wijckerslooth

Advies & rondleiding

Zoekt u een geschikte woonzorglocatie voor uzelf of voor uw naaste? Onze zorgbemiddelaars helpen u graag. Kosteloos en vrijblijvend. Een rondleiding is ook mogelijk.

071 409 33 33
zorgbemiddeling@marente.nl

 • 29 mei
  Bewegen met muziek

  Bewegen met muziek

  11:00 - 11:30 uur, Van Wijckerslooth

  Komt u mee bewegen met muziek in de grote zaal in Van Wijckerslooth. Wij heten u van harte welkom. Het leuke en gevarieerde programma wordt begeleid door een bewegingsagoog samen met een medewerker van Welzijn. Het bewegen is met muziek en u zit in een stoel. U kunt zich opgeven bij medewerkers van Welzijn of bij medewerkers op uw afdeling.

 • 29 mei
  Culinaire workshop

  Culinaire workshop

  14:30 - 16:00 uur, Van Wijckerslooth

  Elke week worden er onbekende maar ook bekende gerechten op tafel getoverd. Wilt u ook uw kookkunsten laten zien? Opgeven hiervoor kan bij team Welzijn, per workshop zijn er een beperkt aantal plaatsen, zij hebben precies inzichtelijk hoeveel plaats er nog is. Heeft u een leuk recept? Laat het ons weten; wie weet gebruiken we uw recept in de volgende workshop. Veel kookplezier!

 • 30 mei
  Rummikub of Scrabble

  Rummikub of Scrabble

  10:30 - 11:30 uur, Van Wijckerslooth

 • 30 mei
  Sjoelen Van Wijckerslooth

  Sjoelen Van Wijckerslooth

  14:30 - 16:00 uur, Van Wijckerslooth

  Op dinsdagmiddag gaan de sjoelbakken op tafel. Heeft u zin om mee te doen, geef u dan snel op bij team Welzijn. U bent van harte welkom!

 • 30 mei
  Bingooo!

  Bingooo!

  14:30 - 16:30 uur, Van Wijckerslooth

  Elke laatste dinsdag van de maand kunt u mooie prijzen winnen bij de bingo!
  Wees welkom!
  Waar: in het Atrium.

  I.v.m. de grote van de ruimte is er een maximaal aantal plaatsen beschikbaar om mee te kunnen doen. U kunt bij team Welzijn aangeven of u mee wilt doen. 

 • 31 mei
  Muziekochtend

  Muziekochtend

  10:30 - 11:30 uur, Van Wijckerslooth

  Elke week luisteren naar Klassieke muziek en ander populaire muziek van de jaren 40, 50, 60 en 70. Allemaal bekende en minder bekende liederen uit de tijd van "toen".

 • 31 mei
  Bloemschikken

  Bloemschikken

  14:30 - 16:00 uur, Van Wijckerslooth

  Bloemschikken voor bewoners in het atrium Van Wijckerslooth 2. Er is een maximaal aantal plekken per week beschikbaar. Wilt u meedoen, geef u dan op bij team Welzijn. 

Kom vrijwilligen

Kom vrijwilligen

Vrijwilligers zorgen vaak voor dat beetje extra wat de dag bijzonder maakt. Je doet iemand écht een plezier en het is nog leuk en afwisselend ook. Zet je beste beentje voor en kom vrijwilligen! 

Bekijk wat je kunt doen

Prezo keurmerk

Van Wijckerslooth heeft het Prezo-keurmerk. Wij zijn trots op deze bevestiging van de kwaliteitszorg die wij aan onze bewoners geven.

PREZO keurmerk geldt voor alle locaties van Marente.jpg

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFrankelandgroep is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Locatie Van Wijckerslooth

Van Wijckersloothplein 1
2341 BB Oegstgeest

Telefoon 071 752 74 00
info@marente.nl