Verhuizen zonder zorgen

Verhuizen zonder stress? Dat kan! Ontzorgd Verhuizen is hét gespecialiseerde verhuisbedrijf voor senioren. Ze regelen niet alleen de verhuizing zelf maar ook alles eromheen. Van het leeg, schoon en hersteld opleveren van woningen tot het doorgeven van adreswijzingen. Er is zelfs een 'handyman' om te helpen bij het ophangen van lampen en schilderijen. 

Kosten

Bepaal zelf waar je het verhuisbedrijf voor inschakelt. Zo kun je de verhuizing afstemmen op je eigen situatie en budget. Op basis van je wensen ontvang je een offerte. 

Ledenvoordeel

  • €100,- korting op de verhuisprijs
  • gratis leveren, gebruiken en ophalen van verhuisdozen
  • gratis verhuizen en installeren van tv, telefoon en internet in de nieuwe woning

Aanmelding/informatie

Na aanmelding via het aanmeldformulier worden je gegevens doorgegeven aan de dienstverlener. Zij nemen vrijblijvend contact op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak. Voor vragen is Ledenservice Marente bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur via telefoonnummer  071 409 33 33. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Kijk ook eens op de website van Ontzorgd Verhuizen.Bij direct contact kun je het lidmaatschapsnummer vermelden om in aanmerking te komen voor het ledenvoordeel. 

Ja, ik wil me aanmelden 


Aanmeldformulier