Verhuizen zonder zorgen

Verhuizen zonder stress? Dat kan! Ontzorgd Verhuizen is hét gespecialiseerde verhuisbedrijf voor senioren. Ontzorgd Verhuizen regelt niet alleen de verhuizing zelf maar ook alles eromheen. Van het leeg, schoon en hersteld opleveren van woningen tot het doorgeven van adreswijzingen. Er is zelfs een 'handyman' om te helpen bij het ophangen van lampen en schilderijen. 

Iets voor u?

Het verhuisbedrijf is gespecialiseerd in verhuizingen van senioren. 

Kosten

U bepaalt zelf waar u het verhuisbedrijf voor inschakelt. Zo kunt u de verhuizing afstemmen op uw eigen situatie en budget. Op basis van uw wensen ontvangt u een offerte. 

Ledenvoordeel

Leden van Marente profiteren van de volgende voordelen:

  • €75,- korting op de verhuisprijs
  • gratis leveren, gebruiken en ophalen van verhuisdozen
  • gratis verhuizen en installeren van tv, telefoon en internet in de nieuwe woning

Welkomstaanbieding

Schakel je Ontzorgd Verhuizen in september, oktober of november 2023 in? Dan krijg je naast het ledenvoordeel ook twee uur handymanservice gratis. 

Informatie/aanmelding

Voor meer informatie of aanmelden kunt u op maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur contact opnemen met Marente via telefoonnummer  071 409 33 33 of gebruik maken van het aanmeldformulier. Uw gegevens worden doorgegeven aan de dienstverlener en zij nemen vrijblijvend contact op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Kijk ook eens op de website van Ontzorgd Verhuizen. Als u direct contact opneemt met Ontzorgd Verhuizen, vergeet dan niet te melden dat u lid bent van Marente en recht heeft op het ledenvoordeel.

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Aanhef*