Schoenen en podologie

Heeft u voet en/of houdingsklachten of wilt u dit voorkomen? Of heeft u problemen met schoenen voor uw eigen steunzolen? De gezondlopenspecialisten van de Beterlopenwinkel staan voor u klaar om een bijpassend schoenadvies te geven. Zij laten u vrijblijvend een uitgebreide collectie schoenen zien. Prettig lopen begint bij de juiste schoen.

Er is volop keuze in de Beterlopenwinkel. Gewone schoenen, wandelschoenen, pantoffels, sandalen en slippers. Maar ook speciale schoenen voor ouderen en voor mensen met zere voeten zoals reumapatiënten en diabetici. Voor dames is maat 35 t/m 44 beschikbaar en voor de heren maat 39 t/m 48. En natuurlijk volgens de laatste mode.

Beterlopenwinkel

De Beterlopenwinkel is gevestigd op de Splinterlaan 158, 2352 SM Leiderdorp. Ze zijn bereikbaar via tel. 071-5422765. Meer informtie en de nieuwe collectie vind u op de website

Ledenvoordeel

Op vertoon van uw ledenpas krijgt u 10% korting bij de Beterlopenwinkel. Bestelt u via de webshop? Vraag dan uw kortingscode aan door hieronder uw emailadres en lidnummer in te vullen. U ontvangt uw kortingscode in uw mailbox.

Aanvraag kortingscode

Podozorg van Zijp

De Beterlopenwinkel werkt samen met Podozorg van Zijp. Indien nodig kunnen zij u doorverwijzen voor het aanmeten van podotherapeutische zolen.

Podozorg van Zijp is gevestigd op de Splinterlaan 160, 2352 SM Leiderdorp. Ze zijn bereikbaar via tel. 071-5238468. Kijk voor meer informatie op www.podologievanzijp.nl

Ledenvoordeel

Op vertoon van uw ledenpas krijgt u 10% korting bij Podozorg van Zijp. Deze korting geldt voor consulten of onderzoeken.