Cliëntportaal

Cliënten die op een locatie van Marente wonen, hebben een elektronisch cliëntendossier (ECD). Hierin staat onder andere welke afspraken er gemaakt zijn over de zorgverlening en registratie van de uitvoering daarvan.

Cliënten, mantelzorgers en vertegenwoordigers kunnen het elektronisch cliënten dossier inzien via het cliëntportaal. De toegang is strikt persoonlijk.

Log in cliëntportaal

Aanmeldformulier cliëntportaal beheerder

Wilt u het cliëntportaal voor het eerst gebruiken? Meld u dan persoonlijk aan via onderstaand formulier. Wij controleren de aanmelding en als alles in orde is, krijgt u login gegevens toegestuurd.

Bent u cliënt? Gebruik dit formulier: 

Aanmeldformulier cliëntportaal voor cliënten

Bent u (wettelijk) vertegenwoordiger van een cliënt? Gebruik dit formulier:  

> Aanmeldformulier cliëntportaal voor (wettelijk) vertegenwoordiger
 

Vragen over het cliëntportaal?

Meer info

Nieuws

Vanaf 1 februari 2020 staan de naam en de functie van de medewerker weer onder de rapportages in het cliëntportaal. Deze waren sinds april 2019 niet meer zichtbaar, om de privacy van de medewerkers te beschermen. Echter, het bleek dat het ontbreken van naam en functie gemist werd, omdat rechtstreeks contact over de inhoud van een rapportage niet meer mogelijk was. In verband met transparantie en gebruiksgemak voor cliënten/vertegenwoordigers heeft Marente besloten de naam en functie weer te laten zien in het clientportaal.

Wij verwachten van gebruikers van het clientportaal dat zij zorgvuldig en vertrouwelijk omgaan met de inhoud van het clientportaal. Het is niet toegestaan om persoonlijke gegevens, zoals namen en andere persoonsgevoelige informatie van cliënten of medewerkers, op sociale media te plaatsen of op een andere manier te verspreiden. Marente kan iemand de toegang tot het cliëntportaal te ontzeggen of het portaal geheel afsluiten als zij meent dat er sprake is van ongepast gebruik of misbruik.

Wij hebben de gebruikersvoorwaarden aangepast, zodat ze aansluiten op dit onderwerp.