Cliëntdossier Caren Zorgt Marente

Cliëntportaal

Cliënten en bewoners die op een locatie van Marente wonen, hebben een elektronisch cliëntendossier (ECD). Hierin staat onder andere welke afspraken er gemaakt zijn over de zorgverlening en registratie van de uitvoering daarvan.

Cliënten, mantelzorgers en vertegenwoordigers kunnen het elektronisch cliënten dossier inzien via het cliëntportaal. De toegang is strikt persoonlijk.

Nieuw cliëntportaal Caren Zorgt

In de week van 10 oktober kunnen cliënten van de revalidatie en hun naasten terecht bij het nieuwe cliëntendossier in Caren Zorgt.

Bewoners van de woonzorglocaties en hun naasten kunnen in de week van 17 oktober gebruikmaken van Caren Zorgt. Klik op onderstaande knop om naar het nieuwe cliëntportaal Caren Zorgt te gaan.

Log in Caren Zorgt

Vragen en contact

Voor vragen over Caren Zorgt kunt u terecht op de website www.carenzorgt.nl of u kunt een e-mail sturen naar info@carenzorgt.nl. Caren Zorgt beantwoordt uw vragen binnen 24 uur.

Caren Zorgt

Caren Zorgt is een cliëntportaal, een online omgeving waarin cliënten en hun naasten informatie uit het zorgdossier bekijken. Hierdoor is het gemakkelijk communiceren tussen medewerkers, cliënten, familie en anderen die betrokken zijn bij de zorg. Caren Zorgt is hiermee een aanvulling op individuele afspraken over communicatie in het zorgdossier en over contact bij spoedsituaties. Er gelden gebruikersvoorwaarden voor het gebruik van Caren Zorgt.