Ledenvoordeel

Het lidmaatschap van Marente levert veel op. Met het lidmaatschap van Marente profiteert u van vele voordelen en services. Bijvoorbeeld iemand die persoonlijk uw maaltijden of boodschappen bezorgt. Korting op uw zorgpremie bij Zorg en Zekerheid en het Zilveren Kruis. Een iPad cursus in uw eigen tempo en gezellige uitstapjes in uw omgeving. Daarnaast valt drie keer per jaar het magazine Thuis! bij u op de mat.

word lid voor 23 euro per jaar vragen over lidmaatschap

 • 4 september
  Stoppen met roken, rookvrij ook jij

  Stoppen met roken, rookvrij ook jij

  12:20 tot 14:20 uur, Ledenservice Marente

  Katwijk

  Met deze groepstraining zijn al veel mensen gestopt met roken.

  Lees meer

 • 8 september
  Mantelzorgcarrousel door Welzijnskwartier Katwijk

  Mantelzorgcarrousel door Welzijnskwartier Katwijk

  13.30 tot 16.00 uur, Tripodia

  Zaterdag 8 september organiseert Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning de eerste  mantelzorg carrousel  in Katwijk. Hier krijgen mantelzorgers  gratis voorlichting over tal van onderwerpen, zoals autisme, dementie, (levens)testament, psychische problemen, niet aangeboren hersenletsel en de Katwijkse ziekte.  De carrousel vindt plaats in Tripodia, Hoorneslaan 155 in Katwijk. Inloop vanaf 13.30 uur met koffie of thee.  Na afloop rond  16.00 uur serveren wij een hapje en een drankje. Tevens kunt u uw persoonlijke vragen stellen aan de voorlichters.

  Kijk op de site van Welzijnskwartier voor meer informatie of meld u meteen aan

 • 15 september
  Jazzconcert Greetje Kauffeld

  Jazzconcert Greetje Kauffeld

  13.30 tot 17.00 uur, Tripodia

  Op 15 september organiseert Marente voor leden, cliënten en hun mantelzorgers een onvergetelijk concert met Nederlandse jazz-legende Greetje Kauffeld. 

  Meer informatie