Revalidatie Marente

Soms bent u of uw naaste “medisch klaar” na behandeling in het ziekenhuis en wordt u vanuit het ziekenhuis ontslagen. Toch kan het zo zijn dat u nog niet veilig naar huis kan. Bijvoorbeeld omdat u thuis nog niet zelfstandig uit bed kan komen of naar het toilet kan gaan. U kunt dan terecht bij de vernieuwde revalidatie Marente. Ook uw huisarts kan u doorverwijzen.

Het kan het zijn dat u na een behandeling in het ziekenhuis nog moet aansterken en conditie moet opbouwen. Of dat u door een behandeling, zoals bij een nieuwe heup of amputatie moeten leren met een blijvende beperking weer zo zelfstandig mogelijk te worden. 

Vragen of een afspraak maken?

Neem contact op met een zorgbemiddelaar van Marente. U kunt voor uzelf contact zoeken, maar ook als u familie, hulpverlener of mantelzorger bent. 

071 409 33 33
zorgbemiddeling@marente.nl

Revalideren bij Marente

Bij revalidatie Marente wordt GRZ (Geriatrische Revalidatie Zorg) geboden. Dit betekent dat de geboden revalidatie speciaal gericht is op revalidanten met aandoeningen die veel bij oudere mensen voorkomen. Wij hebben 4 afdelingen en afhankelijk van de aandoening kunt u opgenomen worden op de afdeling met de beste expertise.

Lees meer

PG revalidatie, cognitieve screening en delierherstel

Voor mensen met dementie, gedrags- of geheugenproblematiek is tijdelijk verblijf mogelijk op de afdeling Energie (voorheen Kees Verkerk). Bijvoorbeeld om te herstellen na een ziekenhuisbezoek. Maar ook voor observatie om vast te stellen wat er aan de hand is en te bepalen welke woonvorm en zorg daar het beste bij past.

Lees meer

Contactgegevens revalidatie Oegstgeest

Van Wijckersloothplein 1
 2341 BB Oegstgeest
Telefoon 071 409 33 33
zorgbemiddeling@marente.nl