Revalidatie

U kunt tijdelijk verblijven in één van onze locaties als u wilt revalideren of herstellen na een ziekenhuisopname. Of als zelfstandig thuis wonen een tijdje niet meer mogelijk is. Het regionale revalidatiecentrum voor ouderen staat in Oegstgeest. En in veel van onze andere locaties is kortdurend verblijf ook mogelijk.

Vragen of een afspraak maken?

Neem contact op met een zorgbemiddelaar van Marente. U kunt voor uzelf contact zoeken, maar ook als u familie, hulpverlener of mantelzorger bent. 

071 409 33 33
zorgbemiddeling@marente.nl

Revalidatie

Revalidatie Marente

In het revalidatiecentrum van Marente in Oegstgeest, kunt u tijdelijk wonen en revalideren. Bijvoorbeeld als u uit het ziekenhuis komt en u niet thuis kunt revalideren. Tijdens uw verblijf leert u om weer zelfstandig dingen te doen, zoals lopen, uzelf aankleden of een boterham smeren. Met als doel om na een tijdje weer naar huis te gaan.

Lees meer

Revalidatie

Tijdelijk verblijf (ELV)

Op diverse locaties van Marente is tijdelijk verblijf met zorg mogelijk. Soms lukt het thuis gewoon even niet meer. Bijvoorbeeld door een val, ziekte of andere gebeurtenis. Onze locaties bieden een veilige omgeving waar altijd zorg dichtbij is. Een ideale plek om rustig te herstellen of ‘bij te komen’.

Lees meer

Revalidatie

Herstel en observatie

Voor mensen met dementie, gedrags- of geheugenproblematiek is tijdelijk verblijf mogelijk op de afdeling Energie (voorheen Kees Verkerk). Bijvoorbeeld om te herstellen na een ziekenhuisbezoek. Maar ook voor observatie om vast te stellen wat er aan de hand is en te bepalen welke woonvorm en zorg daar het beste bij past.

Lees meer

Contactgegevens revalidatie Oegstgeest

Van Wijckersloothplein 1
 2341 BB Oegstgeest
Telefoon 071 409 33 33
zorgbemiddeling@marente.nl