Welkom bij Revalidatie Marente

Bij Revalidatie Marente draait alles om herstel en revalidatie. Ons vakkundige en betrokken team bestaat stuk voor stuk uit professionals die werken vanuit hun passie, met als doel om revalidanten zo snel mogelijk terug naar huis te laten gaan. 

Onze behandelteams bestaan uit zorgmedewerkers en verschillende behandelaren die zeer nauw met elkaar samenwerken. We kijken naar de behoefte van de revalidant en beoordelen welke begeleiding en behandeling nodig is voor het behalen van het doel: zo snel mogelijk naar huis en thuis kunnen blijven wonen.

Ambitie: Revalidatie Marente in de thuissituatie

De zorgverlening van ouderen is aan het veranderen. De ouderen van nu blijven steeds langer thuis wonen. Om nog steeds de beste zorg en behandeling te kunnen bieden zijn wij binnen Revalidatie Marente volop in beweging om mee te groeien in deze ontwikkelingen. Wij zijn gestart met het aanbieden van eerstelijnsbehandeling, door middel van dagbehandeling en consulten. Met deze groei blijven wij de beste zorg leveren; niet alleen op onze revalidatieafdelingen maar ook aan huis en poliklinisch. 

 

Namens team Revalidatie Marente

 

Vragen of een afspraak maken?

Neem contact op met een zorgbemiddelaar van Marente. U kunt voor uzelf contact zoeken, maar ook als u familie, hulpverlener of mantelzorger bent. 

071 409 33 33
zorgbemiddeling@marente.nl

Locatie Revalidatie Marente

Van Wijckersloothplein 1
2341 BB Oegstgeest

Telefoon 071 409 33 33
zorgbemiddeling@marente.nl