Was-, strijk- en stomerijservice

Lukt het niet zelf de was te verzorgen, omdat u slecht ter been bent of omdat u het te druk heeft? Ook u kunt gebruik maken van de Was-, strijk- en stomerijservice. De vuile was wordt bij u opgehaald en vervolgens schoon en gestreken weer bij u thuis gebracht. Ook uw stoomgoed is in vertrouwde handen.

Iets voor u?

Deze service is ideaal voor mensen die aan huis gebonden zijn. Onze dienstverlener haalt en brengt uw wasgoed op de afgesproken dag en tijdstip bij u thuis.

Kosten

Een prijslijst kan op aanvraag door onze dienstverlener Wasserij/Stomerij Dingjan toegestuurd worden. De tarieven zijn inclusief bezorgkosten. Let op! Het strijken is bij het wassen inbegrepen, maar het is niet mogelijk om alleen uw strijkwerk te laten verzorgen. Bij Dingjan kunt u ook terecht voor het reinigen van gordijnen, tapijten en matrassen. Dingjan haalt het op en brengt het weer zo goed als nieuw bij u thuis.

Ledenvoordeel

  • U kunt uw wasopdracht gelijk zelf doorgeven via www.mijnwassie.nl, u ontvangt dan 20% korting. Vul daar de kortingscode MARENTE2020 in om zo gebruik te maken van uw ledenvoordeel

Informatie

Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Marente via tel. (071) 409 33 33 of gebruik maken van het aanmeldformulier. Let op: mijnwassie.nl bedient helaas nog niet het hele werkgebied van Marente, u kunt dit nagaan op www.mijnwassie.nl

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Aanhef*