Collectieve korting bij Zorg en Zekerheid

Haal meer uit uw zorgverzekering. Als lid van Marente ontvangt u een aantrekkelijke collectiviteitskorting. U krijgt 2% korting op de Zorg Zeker Polis en Zorg Vrij Polis én tot wel 7% korting op bijbehorende aanvullende verzekeringen van Zorg en Zekerheid. Ook uw gezinsleden, mits op hetzelfde adres wonend als u, profiteren mee van de korting.

Waarom Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid is een zorgverzekeraar die dingen anders doet. Die dicht bij u en uw buurt staat. Die nog winkels heeft waar u gewoon kunt binnenlopen met uw vragen en wensen. Waarbij iedereen welkom is en de zorg gewoon goed verzekerd is.

Uitgebreid aanbod aanvullende verzekeringen

Zorg en Zekerheid heeft een zeer uitgebreid aanbod van aanvullende verzekeringen. U kunt kiezen voor goedkope verzekeringen met lagere dekking of juist voor uitgebreide verzekeringen. Er is altijd een verzekering die past bij uw wensen en situatie. De collectiviteitskorting geldt voor de verzekeringen van de Zorg Zeker en de Zorg Vrij Polis. Bereken uw premie met korting op www.zorgenzekerheid.nl

Wat Zorg en Zekerheid anders maakt:

  • Tandartskosten delen met uw partner
  • Gratis uw eigen risico in termijnen betalen
  • (Online) declareren, gegarandeerd binnen 10 werkdagen uitbetaald
  • Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd
  • 1x per 2 jaar een gratis GeZZond Check

Meer informatie

Voor persoonlijk advies kunt u bellen met (071) 5 825 550. U bent natuurlijk ook welkom in één van de verzekeringswinkels.

Word lid en profiteer van de voordelen

Het lidmaatschap loopt tot het einde van het jaar en wordt daarna automatisch verlengd en omgezet in een jaarabonnement. U kunt op eenvoudig opzeggen door contact op te nemen met Ledenservice Marente via telefoonnummer 071 409 32 23.

Op het lidmaatschap zijn de leveringsvoorwaarden en het privacybeleid van Marente van toepassing.

Ja, ik word lid van Marente en bespaar op mijn zorgpremie

  1. Aanhef*
  2. Automatische incasso*
  3. Voorwaarden lidmaatschap Marente*