Orthopedische schoenen en steunzolen

Botten, spieren en gewrichten zijn van essentieel belang voor ons dagelijkse functioneren. De kans dat we in de loop van ons leven worden geconfronteerd met een aandoening aan ons ‘houdings- en bewegingsapparaat' is groot.

Dit kan een aangeboren afwijking zijn, maar ook een probleem dat na een ongeluk of ziekte is opgetreden. En dan is er natuurlijk nog slijtage. Als hierdoor pijn bij het lopen ontstaat is een orthopedisch schoentechnicus de specialist bij uitstek.

Kaptein Orthopedie

Marente werkt samen met Kaptein Orthopedie: al jaren een vertrouwd adres in de Duin- en Bollenstreek. Dit familiebedrijf is op het gebied van orthopedische schoenen en therapeutisch elastische kousen al jarenlang een professionele en betrouwbare partner voor alle ziektekostenverzekeraars.

Kennis van de regionale markt gecombineerd met een hoog persoonlijk serviceniveau en oog voor detail zijn daarbij kenmerkend. Niet voor niets zijn zij SEMH erkend en aangesloten bij de NVOS-Orthobanda. Verder werkt Kaptein Orthopedie binnen Voetcentraal nauw samen met collega bedrijven.

Mogelijkheden

U kunt bij Kaptein Orthopedie onder andere terecht voor:

Steunzolen en (sport)supplementen, aanpassingen aan confectieschoenen, (semi)-orthopedische schoenen, verbandschoenen, badschoenen en huisschoenen.

Locatie

Kaptein Orthopedie, Zeestraat 93a, 2211 XD Noordwijkerhout

Telefoon: 0252 - 340461, Fax: 0252 - 340462

E-mail: info@kaptein-orthopedie.nl, Website: www.kaptein-orthopedie.nl

Spreekuren

  • Heemstede: Spaarne Ziekenhuis, Händellaan 2a

Ledenvoordeel

Op vertoon van de ledenpas van Marente heeft u bij Kaptein Orthopedie de volgende voordelen:

  • vrijblijvend voetonderzoek voor € 19,- (normale prijs € 49,-) of
  • 15% korting op een paar verbandpantoffels.

 

Aanmelding/informatie

Na aanmelding via het aanmeldformulier worden je gegevens doorgegeven aan de dienstverlener. Zij nemen vrijblijvend contact op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak. Voor vragen is Ledenservice Marente bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 8.30-16.30 uur en vrijdag tussen 8.30-12.00 uur via telefoonnummer  071 409 33 33. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Ja, ik wil me aanmelden

  1. Aanhef*