Kom bij de club, word lid van Marente

Wij vinden het hartstikke leuk als je ook lid van Marente wilt worden. Je betaalt tot eind 2024 slechts €26,75 en profiteert direct van alle voordelen. Het lidmaatschap geldt voor alle gezinsleden wonend op hetzelfde adres. Aanmelden kan via onderstaand formulier. ​

Ja, ik word ook lid van Marente

 1. Aanhef*
 2. Automatische incasso*
 3. Voorwaarden lidmaatschap Marente*

*Het lidmaatschap loopt tot 31 december 2024 en wordt daarna automatisch verlengd en omgezet in een regulier jaarabonnement van € 26,75 (bij betaling met automatische incasso). Je kunt eenvoudig opzeggen door contact op te nemen met Ledenservice Marente via 071 409 32 23.

Op het lidmaatschap zijn de leveringsvoorwaarden en het privacybeleid van Marente van toepassing.

Voordelen

 • Eropuit
  Kies uit tientallen gezellige uitstapjes exclusief voor leden zoals een brunch aan zee, rondvaart, fietstocht, ledenbarbecue en het sfeervolle kerstdiner.
 • Cursussen
  Blijf leren en in beweging met bijvoorbeeld de tabletcursus, een kookcursus en Marente Hiphop.
 • Diensten aan huis
  Denk aan maaltijdbezorging, de kapper, (medisch)pedicure, opticien, administratie en belastinghulp aan huis. 
 • Kortingen
  Onder andere op uw aanvullende verzekering bij Zorg en Zekerheid en Zilveren Kruis, het assortiment van de thuiszorgwinkel, voordelig naar sportscholen en zwembaden in de regio, 10% korting op taxivervoer.
 • Thuis! magazine
  Daar kijkt ieder lid naar uit: een blad boordevol informatie en leuke interviews met leeftijdsgenoten en bekende Nederlanders.
 • Marente E-deals
  Tot wel 70% korting op uitjes, producten en nog veel meer

Bekijk het totale ledenaanbod