Lentekrans workshop met lunch

Zin om het voorjaar in huis te halen met een zelfgemaakte lentekrans? Noteer dan in een inspirerende workshop vol gezelligheidbij Intratuin in Lisse op 24 april 2024 in je agenda. Creativiteit, gezelligheid en een heerlijke lunch: allemaal op één ochtend of middag.

Laat je inspireren door de prachtige voorjaarsomgeving en en ga samen met de stylistes van Intratuin aan de slag. Je maakt je eigen unieke lentekrans met verschillende materialen. Je start of sluit de workshop af met een heerlijke lunch. Geniet van huisgemaakte soep met een ovenverse kaaskrul, zachte broodjes gezond, zachte broodjes met eiersalade, een krentenbol met roomboter en koffie of thee. Overige drankjes zijn voor eigen rekening.

Bij voldoende animo plannen we een tweede dag, dus staat er bij 24 april dat de workshops vol zijn geef je dan toch op. Je hoort zo snel mogelijk of de tweede dag er komt. 

Locatie en tijd

De workshop vindt plaats bij Intratuin Lisse op woensdag 24 april van 11.00-13.30 uur of van 12.30- 15.00 uur.  

Ledenvoordeel

De workshop met lunch is exclusief voor leden en kost € 26,- per persoon. Wil je de workshop bezoeken met iemand die niet-lid is van Marente? Maak dan gebruik van de lid-werft-lid actie en kom gezellig samen.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl

Aanmelding

Meld je aan vóór 15 april via het aanmeldformulier. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23.

Let op: Vol = Vol


Spaar stempels voor korting

Bij deelname aan een exclusief voor leden georganiseerd Marente-uitstapje kun je stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvang je €10,- korting op een volgend uitstapje. Daarnaast krijgt je bij 3 stempels een leuk presentje.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan voor de workshop met lunch op:*
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*
  5. Wil je gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?

Lees hier de leveringsvoorwaarden.