Contact

Contactgegevens Marente

Neem contact op met de klantenservice voor vragen over zorg, gezondheid en zorgbemiddeling. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 - 17.00 uur. Voor spoedgevallen kunt u ook buiten kantoortijden bellen.

Contactgegevens
Telefoon 071 409 33 33
E-mail info@marente.nl

Postadres
Postbus 55
2215 ZH Voorhout

Bezoekadres
Rijnsburgerweg 2
2215 RA Voorhout

 

Telefoonnummers locaties

 

U kunt onze locaties bereiken via onderstaande telefoonnummers.

*) Onlangs is het telefoonnummer van deze locatie gewijzigd. Dit is het huidige, correcte telefoonnummer.  

Ledenservice

Heeft u vragen over uw lidmaatschap? Of wilt u zich aanmelden voor een cursus of uitje van Ledenservice Marente? Tijdens kantooruren kunt u bellen met afdeling Ledenservice via 071 409 32 23 of stuur een e-mail naar ledenservice@marente.nl
 

Werken bij Marente

Ben je op zoek naar een leuke baan in de zorg? Kom bij Marente werken. Kijk op www.werkenbijmarente.nl voor alle vacatures en contactgegevens. 

Klachten

Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te ondersteunen. Toch kan het gebeuren dat u niet helemaal tevreden bent. Dat horen wij graag van u.

Wij vinden het prettig als u uw ontevredenheid met ons bespreekt. Ook heeft u de mogelijkheid om uw klacht in te dienen bij de klachtenfunctionaris van Marente: Danièle de Vries.

Persvoorlichting

Marente voorziet journalisten en verslaggevers graag van correcte informatie. Alle perscontacten lopen via de afdeling Communicatie van Marente.

Factuuradres voor leveranciers

Als leverancier stuurt u uw factuur bij voorkeur digitaal (pdf/word/excel) naar crediteurenadministratie@marente.nl. Indien dat niet mogelijk is, kunt u de factuur sturen naar Marente, t.a.v. crediteurenadministratie, Postbus 55, 2215 ZH in Voorhout. 

Wilt u erop letten dat uw factuur in ieder geval de volgende informatie bevat? 

  • Naam en adres van uw bedrijf
  • Factuurdatum, factuurnummer en factuuradres
  • Locatienaam of afdeling van Marente waaraan uw bedrijf heeft geleverd