De wereld van André Kuipers

Space Expo in Noordwijk laat u zien wat er allemaal voor nodig is om astronaut te worden. U wordt welkom geheten door de directeur van Space Expo met koffie en gebak en vervolgens wordt u meegenomen in de wereld van André Kuipers - misschien wel Nederlands bekendste astronaut.

Aan de hand van een lezing, diverse filmpjes en proeven krijgt u uitgebreid uitleg over het astronautenleven. Daarna volgt een rondleiding én ter afsluiting krijgt u een lanceershow te zien van een echte raket.

Lees meer

Reset

Resultaten voor 21 mei 2019


 • 21 mei,
  Alzheimer Café Bollenstreek

  Alzheimer Café Bollenstreek

  Bloemswaard

  Zelf actief blijven

  Dementie voorkomen is (nog) niet mogelijk. Maar er zijn wel veel mogelijkehden om op een aangename manier te blijven leven en wellicht het verloop van de ziekte te vertragen. We gaan samen in gesprek met deskundigen die kunnen vertellen wat er gedaan kan worden om zo lang mogelijk zelf de regie te houden over je leven.

  Marente werkt mee aan het samenwerkingsproject  Het Alzheimer Café Bollenstreek, locatie Bloemswaard. Iedere maand komen mensen met dementie, hun naasten of belangstellenden samen voor informatie en contact met lotgenoten.
  Iedere bijeenkomst staat in het teken van een ander thema.