De wereld van André Kuipers

Space Expo in Noordwijk laat u zien wat er allemaal voor nodig is om astronaut te worden. U wordt welkom geheten door de directeur van Space Expo met koffie en gebak en vervolgens wordt u meegenomen in de wereld van André Kuipers - misschien wel Nederlands bekendste astronaut.

Het astronautenleven

Aan de hand van een lezing, diverse filmpjes en proeven krijgt u uitgebreid uitleg over het astronautenleven. Daarna volgt een rondleiding én ter afsluiting krijgt u een lanceershow te zien van een echte raket.

Locatie en tijd

We verwelkomen u graag op donderdag 31 januari 2019 van 14.00 - 16.00 uur in Space Expo in Noordwijk.

Ledenvoordeel

Dit uitstapje is exclusief voor leden en kost € 21,50 per persoon inclusief koffie en gebak. Niet-leden kunnen zich bij het reserveren direct aanmelden voor het lidmaatschap van Marente.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl

Aanmelding

Aanmelding vóór 24 januari 2019 via het aanmeldformulier. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23.

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan voor De wereld van Andre Kuipers:*
  3. Komt u met een rolstoel/scootmobiel
  4. Automatische incasso*
  5. Voorwaarden*