Hoera, Marente is jarig!

20 april 2022

Vandaag - 20 april 2022 - is het tien jaar geleden dat we onze zorgorganisatie de prachtige naam Marente gaven. En dat gaan we dit hele jaar door met z’n allen vieren! We pakken goed uit en hebben een flink aantal leuke evenementen in het verschiet. Want wie jarig is, trakteert! 

Aan iedereen is gedacht. Natuurlijk genieten bewoners, medewerkers en vrijwilligers van wat lekkers bij de koffie vandaag. De inhoud van de evenementen blijft nog even een verrassing, maar we kunnen alvast een en ander verklappen. Zo gaan we bewegen met Olga Commandeur, kunnen bewoners op alle locaties genieten van een optreden van Willeke Alberti, zijn er gave zomerfeesten voor alle medewerkers georganiseerd en nog veel meer!

Marente toen en nu
In de afgelopen 10 jaar zijn het oranje logo en ons motto ‘Hoogstpersoonlijk’ goed ingeburgerd. Maar onze zorgverlening kent een veel langere geschiedenis en gaat meer dan honderd jaar terug. Meer lezen over Marente van toen en nu, Marente als zorgverlener, werkgever en samenwerkingspartner? Check de jubileumpagina’s voor een inkijkje in de wereld van de ouderenzorg in het algemeen en die van Marente in het bijzonder. Diverse interviews geven een idee van hoe we de zorg nu organiseren en wat we kunnen verwachten in de toekomst. 

Cadeautje
Ter gelegenheid van onze verjaardag doen we de prachtige Marente-verjaardagskalender cadeau. U kunt de kalender meenemen op één van onze tien locaties. Wees er snel bij, want op is op!