Er komt kleur in de binnentuin van Jeroen

11 juli 2019

Er komt kleur in de binnentuin!
Een kleine 2 maanden na de start van onze crowdfundingsactie kunnen we u laten weten dat de binnentuin al wat kleurrijker is gemaakt. Mede dankzij uw donatie!
Zo hebben we bij Tuincentrum De Bosrand in Wassenaar veel kleurrijke bloembakken gekocht, voor op de tuintafels. En mooie hangbakken opgehangen in de doorgangen. Ook hebben we mooie hortensia’s geplant, in de kleuren wit, blauw en paars.
Tuincentrum De Bosrand heeft ons 6 grote, roze hortensia’s cadeau gedaan. De meeste hortensia’s staan in grote bakken; andere in een mooi hoekje.

Meubilair
Afgelopen week zijn ook de nieuwe stoelen en professionele parasols geleverd. Hoe mooi dit staat ziet u op de foto’s hieronder.

Fotopanelen & terras
Aan het hek van de binnentuin zijn grote, kleurrijke panelen geplaatst met herkenbare foto’s uit de bollenstreek. De Noordwijkse vuurtoren is hierin natuurlijk meegenomen! Ook is de omheining van het terras bestickerd met hortensia’s.

Actief in de tuin
Op een speelse manier buiten bezig zijn: dat gunnen wij onze bewoners. Daarom hopen we nog donaties binnen te krijgen om 2 arm-/beenfietsen en een zogenaamde voelbak te plaatsen. Hierin kunnen bewoners weer beleven hoe het voelt om met zand, kiezelsteentjes en bijvoorbeeld water bezig te zijn. Ook een muziekornament hoort nog bij onze wensen.

Social media
Via social media hebben we 8.000 mensen bereikt. Dat zijn héél veel mensen! Van deze mensen hebben er 88 een donatie gedaan; omgerekend is dat nèt iets meer dan 1%. Uiteraard zijn wij héél erg blij met deze donaties. Toch hopen we dat nóg meer mensen een donatie willen doen.

Donaties Bedrijven
Als u namens uw bedrijf wilt doneren, kunnen wij met u meedenken hoe dit te doen. Neemt u hiervoor contact op met Colette Zoutenbier.

De volgende bedrijven hebben al een donatie gegeven of toegezegd:
- Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij
- Medeco
- Zorgboodschap
- Schildersbedrijf C&M
- Barbara Uitvaartverzorging
- Klinkenberg Techniek

Deze update kunt u ook vinden op onze Facebook-pagina https://www.facebook.com/jeroennoordwijk/

De link van onze actiepagina op doneeractie.nl is te vinden via: https://www.doneeractie.nl/help-mee-aan-een-dementievriendelijke-binnentuin/-35955

Hartelijke groet,

Jolanda, Walter, Colette en Gisèle